Instagram Story er et fantastisk sted at være som blogger, da du har mulighed for nemt at lave personlig branding og komme i dialog med følgerne. Men hvad skal du egentlig poste i din Story?

Vores bedste råd er, at du fortæller en historie. Du skal ikke bare poste tilfældige ting. Du skal planlægge, hvilket budskab, du vil have ud og fortælle en historie, der brander dig og din blog. Men hvordan gør du så lige det?

Synes du, det er svært at finde på, hvad du skal vise på din Story, og poster du ofte tilfældige ting, eller måske slet ingenting? Bare rolig, nu er hjælpen her.

Planlæg 30 dage frem

Vi har lavet en content plan, som du kan downloade og printe ud, så du kan udfylde den med det indhold, du gerne vil fortælle og vise på din Story i 30 dage. Sørg for at udfylde din 30-dages plan med indhold, der støtter op om, det du gerne vil brande dig selv inden for. Vil du f.eks. gerne brande dig selv som fitnessblogger, så sørg for, at din Story er fyldt med inspiration, tips og gode råd inden for fitness.

TILMELD DIG HER: Få vores 30 dages content plan ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev her!

 

Workshop: Stories By Heart

Det er bevist, at vi bliver mere fokuseret på vores mål ved at have en klar plan for, hvad vi skal. Og det betyder som regel hurtigere resultater! Derfor har vi lavet online workshoppen “Stories By Heart”, der hjælper dig med at mestre Instagram Story på 30 dage.

I workshoppen får du 30 gennemarbejdede idéer til, hvad du skal dele i din Story samt masser af gode råd til dine Stories.

Workshoppen inkluderer også en færdigudfyldt content plan og et statistikark lige til at printe ud samt 10 fine skabeloner, du frit kan benytte i Instagram Story.

Du får alt sammen til kun 575 kroner. Hov, fik vi sagt, at du også kommer med i en lukket Facebookgruppe sammen med alle de andre deltagere, hvor I kan sparre og heppe på hinanden.

Vil du gerne have succes på Instagram Story? Så tilmeld dig “Stories By Heart” her.

Workshoppen foregår online, og starter mandag den 7. oktober. Vi glæder os helt vildt til at byde dig velkommen 🙂