fbpx

Kære blogger 🤝 Du kan nu skrive dig på ventelisten til premium ved at klikke her.  👈 Og modtag også særlige fordele, kun for dig på ventelisten.

Få succes på Instagram Story med disse redskaber

Instagram Story er et fantastisk sted at være som blogger, da du har mulighed for nemt at lave personlig branding og komme i dialog med følgerne. Os bloggere, influencere, selvstændige og socialmedia-managers elsker det sociale medie. Der er utallige værktøjer i og til Instagram. Måske næsten for mange værktøjer? Der er dog en ting, der skiller sig ud, og det er planlægning. Det er virkelig vigtigt, at du fast poster både i dit Feed og i din Story.

Her har vi et lille værktøj til dig. Nemlig en content plan for 30 dage, som kan hjælpe dig med planlægningen. Vi bruger den selv, når vi laver arbejde for kunder samt vores egne profiler, og skal have et overblik over månedens indhold. Faktisk gør vi det, at vi printer to ud. Den ene navngiver vi Feed, den anden navngiver vi Story. Hvis du ligesom os arbejder rigtig meget ved computer, så er det også rart en gang i mellem at få øjnene væk fra skærmen og ned på et ægte stykke papir.

Stories By Heart Instagram story workshop kursus online

Men så kommer næste spørgsmål, hvad skal du egentlig poste i din Story?

Vores bedste råd er, at du fortæller en historie. Du skal ikke bare poste tilfældige ting. Du skal planlægge, hvilket budskab, du vil have ud og fortælle en historie, der brander dig og din blog. Men hvordan gør du så lige det?

Synes du, det er svært at finde på, hvad du skal vise på din Story, og poster du ofte tilfældige ting, eller måske slet ingenting? Så er du heldig, for vi har mere til dig.

7 tips, der vil transformere din Instagram Story

Vi har lavet en mailserie, der løber over syv dage, og hver dag i de syv dage får du brugbar viden til din Instagram. Syv dage med syv mails, der hjælper dig med at transformere din Instagram Story. Fedt ik’?

På de syv dage vil du lære følgende:

1. Det vigtigste tip om vækst på Instagram.
2. Branding på Instagram.
3. Statistik, og hvad du kan bruge det til.
4. Hashtags, og hvorfor de er vigtige.
5. Videoer i Story inklusiv tre tips fra os.
6. Hjælp til at vækste og skabe værdi.
7. Hjælp til at finde fokus for din Instagram.

Vil du have vores tips? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

Planlæg 30 dage frem

Du får også tilsendt den 30-dages content plan, som du kan downloade og printe ud. Så kan du selv udfylde den med det indhold, du gerne vil fortælle og vise på din Story og i dit Feed i 30 dage. Sørg for at udfylde din 30-dages plan med indhold, der støtter op om det, du gerne vil brande dig selv inden for. Vil du f.eks. gerne brande dig selv som fitnessblogger, så sørg for, at din Story og dit Feed er fyldt med inspiration, tips og gode råd inden for fitness.

Få vores 30 dages content plan ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her!

Vores kursus: Stories By Heart

instagram kursus

Det er bevist, at vi bliver mere fokuseret på vores mål ved at have en klar plan for, hvad vi skal. Og det betyder som regel hurtigere resultater! Derfor har vi lavet online kurset “Stories By Heart”, der hjælper dig med at mestre Instagram Story.

I workshoppen får du rigtig meget, blandt andet en udfyldt contentplan med 30 gennemarbejdede idéer til, hvad du skal dele i din Story samt masser af gode råd til udvikling af dine Stories og din Instagram.

Herudover inkluderer workshoppen også:

  • Trin for trin-guides til Story-funktionerne
  • En hashtag-guide
  • Skabeloner til dine Stories
  • Arbejdsark til statistik
  • En udfyldt content plan
  • En tom ugeplan til både Stories og Feed
  • og meget mere!

Du får alt sammen for 1.175 kroner. Dette er et engangsbeløb til en levende facebook gruppe.

Hov, fik vi sagt, at du også kommer med i en lukket Facebookgruppe sammen med alle de andre deltagere, hvor I kan sparre og heppe på hinanden. Målet er at starte et fællesskab for Instagram interesserede derinde.

Vil du gerne have succes på Instagram Story? Så tilmeld dig “Stories By Heart” her.

Workshoppen foregår online. Tilmeld dig i dag og få adgang til hele kurset inkl. facebookgruppe lige om lidt.

PS. Vil du have endnu flere tips til Instagram? Så følg med på vores Instagramprofil @storiesbyheart.dk

error: Content is protected !!