fbpx

Kære blogger 🤝 Du kan nu skrive dig på ventelisten til premium ved at klikke her.  👈 Og modtag også særlige fordele, kun for dig på ventelisten.

Huawei P30 Pro event med intimkoncert af Christopher

Reklame: Inviteret til eventet

Indlægget er skrevet af Katrine / Bloggers By Heart

I sidste uge var Louise (lullumut.com) og jeg til event for den nye telefon Huawei P30 Pro, som er kendt for dens fantastiske kamera, der er designet af Leica.

Eventet startede med lidt godt til ganen, og herefter bød aftenens vært, Christiane Schaumburg-Müller, velkommen. Hun har lavet reklame for Huawei sammen med sangeren, Christopher, og du husker måske kampagnen “Chris og Chris i Paris”?

huawei p30 pro event christopher koncert

Christiane Schaumburg-Müller huawei p30 pro christopher koncert

Profesionelle portrætbilleder med Huawei P30 Pro

Huawei havde hyret fotografen Nikolaj Thaning til at komme, og alle gæster havde mulighed for at få taget et professionelt portrætbillede med en Huawei P30 Pro af ham. Det skulle Louise og jeg selvfølgelig også prøve, og det kom der blandt andet disse billeder ud af:

huawei p30 pro event, christopher koncert, lullumut

huawei p30 pro, christopher koncert

Intimkoncert med Christopher

Endelig blev det tid til koncerten med Christopher, der er den danske ambassadør for Huawei. Han gav den fuld gas med sin pianist på den lille scene. Han var kæk, sang godt og skabte god stemning, og jeg kunne ikke lade være med at danse med 🙂

huawei p30 pro christopher koncert

Inden eventets afslutning var der mulighed for at få taget et billede med Christopher. Jeg skyndte mig op i køen, ikke for billedets skyld, men fordi jeg ville fortælle ham, at jeg var en af de første, der interviewede ham, da han var helt ung og ukendt. Jeg arbejdede på Vi Unge dengang, og har mødt ham nogle gange til interviews osv. Jeg blev helt nostalgisk af at møde ham igen. Det er sgu sejt, hvad han har opnået siden dengang, hvor jeg tydeligt kan huske, han fortalte mig, at han elskede at spille fo’bold med vennerne.

huawei p30 pro christopher koncert

Det var et hyggeligt event, hvor Louise og jeg, som begge er småbørnsmødre, nød at komme lidt ud 🙂

Kram fra Katrine

Opt In Image
Vil du have tips til blogging?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tips og inspiration til din blog samt seneste nyt fra Bloggers By Heart.

Du får blandt andet guiden "12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud".

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Læs vores privatlivspolitik her.

error: Content is protected !!