fbpx

Kære blogger 🤝 Du kan nu skrive dig på ventelisten til premium ved at klikke her.  👈 Og modtag også særlige fordele, kun for dig på ventelisten.

Julekalender og julekonkurrence 2019 – Vind et års Premium

Igen i år har vores kreative bloggere gjort sit bedste for at få dig i julestemning. Hver dag fra den 1. til den 25. december kan du på vores Instagramprofil @bloggersbyheart lære vores bloggere bedre at kende, når de svarer på julespørgsmål.

Har du selv en blog, og ønsker du at lave en jule-Q&A, så find inspiration i vores indlæg: Julespørgsmål – Et personligt juleindlæg

Vind et års medlemskab til Bloggers By Heart Premium

Vi er allerede i julehumør, og giver dig derfor muligheden for at vinde et års medlemskab på vores blogfællesskab Bloggers By Heart Premium.

Du kan deltage på vores Instagramprofil hele vejen frem til jul, hvor vi finder vinderen.

Så savner du at være med i et blogfællesskab, hvor du kan sparre og netværke med andre bloggere samt få råd og vejledning til din blog? Så er det nu, du skal slå til! Hvis du har en WordPress.org blog, kan du blive medlem af Bloggers By Heart Premium, og lige nu kan du altså også vinde et års medlemskab! Psst… Vinderen får også vores fine workbook.   

Læs om Bloggers By Heart Premium og fordelene her!

Opt In Image
Vil du have tips til blogging?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tips og inspiration til din blog samt seneste nyt fra Bloggers By Heart.

Du får blandt andet guiden "12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud".

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Læs vores privatlivspolitik her.

error: Content is protected !!