fbpx

Kære blogger 🤝 Du kan nu skrive dig på ventelisten til premium ved at klikke her.  👈 Og modtag også særlige fordele, kun for dig på ventelisten.

Til forpremiere på JUDY – en kommende Oscarvinder?

Inviteret

Find dine lommetørklæder frem, og gør dig klar til en yderst medrivende film, der må bringe Renée Zellweger på Oscarkurs i sin rolle som Judy Garland.

Vores bloggere Vibeke og Katrine har været til forpremiere på filmen “JUDY”, og havde en fantastisk biografoplevelse, som Vibeke har skrevet om lige her.

Historien bag JUDY

Judy Garland fik sit internationale gennembrud i år 1939, da hun som 17-årig fik rollen som Dorothy Gale i megasuccessen “The Wizard of OZ”, hvor hun synger den nu legendariske “Over the Rainbow”.

I hendes lange karriere spiller Garland et hav af musicals, udgiver musik og allerede i 1954 har Judy hovedrollen i “A Star is Born”, som blev genindspillet i 2018 med Lady Gaga i hovedrollen.

Filmen “JUDY” tager udgangspunkt i den sidste del af Judy Garlands liv, hvor hendes karriere, efter mange år i det internationale rampelys, ufattelige lange arbejdsdage, et stigende alkohol- og pilleforbrug, flere forliste ægteskaber og tre børn, er på en voldsom deroute af de helt store dimensioner.

Et stort indtryk

Renée Zellweger

Renée Zellweger spiller med sådan en overbevisning, at man mærker den tragedie helt ind i hjertekulen, som er ved at ramme den legendariske sangerinde.

Jeg kendte ikke Judy Garlands historie inden filmen, og jeg må indrømme, jeg tog mig selv i at sidde og bede til, at hun klarede den yderst udfordrende periode og kom ovenpå igen.

Garland kæmpede desværre med et mangeårigt pille- og alkoholmisbrug, og døede allerede i 1969 i en alder af kun 47 år.

Denne selvbiografiske film af Judys liv spilles så nærværende og intens af Renée Zellweger, at det gjorde et dybt indtryk på mig også i dagene efter filmen. Det er også værd at nævne, at Renée Zellweger selv synger sangene i filmene, og det gør hun virkelig godt!

En Hollywood-tragedie skabt af Hollywood selv.

Du kan se filmen “JUDY”, i de danske biografer fra den 24. oktober, og den får den varmeste anbefaling herfra.

Læs også: Vellykket blogevent på FOOD CLUB Aarhus

Opt In Image
Vil du have tips til blogging?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tips og inspiration til din blog samt seneste nyt fra Bloggers By Heart.

Du får blandt andet guiden "12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud".

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Læs vores privatlivspolitik her.

error: Content is protected !!