fbpx

Bliv en del af fællesskabet

Bloggers By Heart er et blogfællesskab for dig, der ønsker at netværke og sparre med andre bloggere samt få råd og vejledning til din blog.

Om Bloggers By Heart

Bloggers By Heart er for alle, der har en blog på WordPress.org.

Fællesskab for WordPress.org bloggere

Alle bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org-platformen kan være med i Bloggers By Heart. I forhold til mange blognetværk ejer du hos Bloggers By Heart selv din blog. Du bestemmer selv, hvordan den ser ud, hvem du laver aftaler med, hvad du skriver om osv. Vi har fokus på den enkelte bloggers selvstændighed og kreativitet, og vi tror på frihed frem for begrænsninger.

Netværk og sparring

Som en del af Bloggers By Heart møder du andre bloggere, du kan netværke og sparre med. Du har mulighed for at komme med til events og netværksmøder samt at samarbejde med både andre bloggere og virksomheder.
Vi er et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs, og målet er at hjælpe dig med at blive endnu mere succesfuld som blogger.

Spørgsmål & Svar

Her er svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål. Hvis du stadig mangler svar på dit spørgsmål, kan du skrive til os på kontakt@bloggersbyheart.dk

Hvem kan tilmelde sig Bloggers By Heart?

Alle bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org, og som ikke er med i andre blognetværk, kan tilmelde sig. Herudover kræver vi, at du viser vores logo på din blog, og at du ellers har en god tone på din blog. Vi kan til enhver tid anullere dit medlemsskab hos Bloggers By Heart, hvis du ikke overholder vores retningslinjer.

Hvorfor koster det penge at være med?

Teamet bag Bloggers By Heart lægger mange kræfter i at hjælpe bloggerne, lave online undervisning, events, samarbejder med virksomheder og meget mere. Vi er generelt meget i kontakt med vores bloggere, og for at kunne fortsætte det gode arbejde og lægge al vores tid i fællesskabet, koster det 145 kr./md. for en blogger at være med.

Hvorfor skal jeg være med i et fællesskab som blogger?

Det er helt uvurderligt at være en del af et fællesskab, hvis du er blogger. Det kan være en meget ensom vej at være udenfor et netværk som blogger, og de fleste vil kunne nikke genkendende til, at teknikken kan være en stor udfordring. Du sidder måske også med spørgsmål om reklame-indlæg og samarbejder med virksomheder osv. Vi har gjort det nemt at finde de rigtige redskaber og få hjælp til det, du er i tvivl om. Derudover modtager vi mange forespørgsler fra firmaer, der leder efter dygtige samarbejdspartnere, og her henviser vi selvfølgelig til vores medlemmer.

Hvordan skiller Bloggers By Heart sig ud?

Bloggers By Heart er et fællesskab for bloggere, der har deres egen WordPress.org blog. Dette betyder, at vores medlemmer har et ønske om at have friheden til selv at bestemme over egen blog, indhold, samarbejdspartnere og så videre. Bloggers By Heart er af bloggere til bloggere. Vi har gjort vores bedste for, at dit medlemskab vil være et boost til din blog og dig som blogger, uden du mister din frihed. 

Hvor kan jeg finde jer?

Vi arbejder primært fra København, og du kan deltage på vores månedlige fælles arbejdsdage på en Soho Nomads work-lounge. Vi vil elske, hvis du kom forbi og sagde hej, og netværkede sammen med os. Du kan også altid fange os online eller møde os på et af vores hyggelige events.

Kan jeg komme i kontakt med jer?

Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om Bloggers By Heart er noget for dig, så kontakt os endelig. Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@bloggersbyheart.dk. Vi vil gøre vores bedste for at svare på alle spørgsmål, du måtte have, inden du tilmelder dig.