Bliv en del af fællesskabet

Bloggers By Heart er et blogfællesskab for WordPress.org-bloggere. Vi tilbyder to forskellige medlemskaber, og alt det kræver for at være med, er at du ejer din egen blog på WordPress.org.

Om Bloggers By Heart

Bloggers By Heart er et blogfællesskab for dig, der kan og vil selv, og som ønsker at være en del af et fællesskab med ligesindede bloggere.

Fællesskab for WordPress.org bloggere

Alle bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org-platformen kan være med i Bloggers By Heart. I forhold til mange blognetværk ejer du hos Bloggers By Heart selv din blog. Du bestemmer selv, hvordan den ser ud, hvem du laver aftaler med, hvad du skriver om osv. Vi har fokus på den enkelte bloggers selvstændighed og kreativitet, og vi tror på frihed frem for begrænsninger.

Netværk og sparring

Som en del af Bloggers By Heart møder du andre bloggere, du kan netværke og sparre med. Du har mulighed for at komme med til events og netværksmøder samt at samarbejde med både andre bloggere og virksomheder.
Vi er et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs, og målet er at hjælpe dig med at blive endnu mere succesfuld som blogger.

Spørgsmål & Svar

Her er svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål. Hvis du stadig mangler svar på dit spørgsmål, kan du skrive til os på kontakt@bloggersbyheart.dk

Hvem kan tilmelde sig Bloggers By Heart?

Alle bloggere, der ejer deres egen blog på WordPress.org, og som ikke er med i andre blognetværk, kan tilmelde sig. Herudover kræver vi, at du viser vores logo på din blog, og at du ellers har en god tone på din blog. Vi kan til enhver tid anullere dit medlemsskab hos Bloggers By Heart, hvis du ikke overholder vores retningslinjer.

Hvorfor har I lavet et Premium abonnement?

Fællesskabet har altid været et sted for alle, og derfor har det heller ikke kostet noget at være med. I takt med, at det er vokset, og efterspørgslen fra bloggerne er blevet større, har vi dog kunne se, at der har været et behov for en løsning til dem, der gerne vil lære endnu mere om blogging og tjene penge på sin blog.

Jeg er allerede medlem af Bloggers By Heart, hvad skal jeg gøre?

Hvis du allerede er medlem af Bloggers By Heart, vil du automatisk fortsætte som Basic medlem, hvis du ønsker at opgradere til Premium, kan du tilmelde dig her.

Kan jeg afmelde mig igen?

Ja, du kan altid afmelde dig fra Bloggers By Heart. Kontakt os på kontakt@bloggersbyheart.dk, hvis du ikke længere ønsker at være en del af vores fællesskab. Hvis du er medlem af Premium, skal du også huske at annullere dit medlemsskab i Premiumportalen.

Har selvstændige bloggere brug for Bloggers By Heart?

JA, det er helt uvurderligt at være en del af et fællesskab som Bloggers By Heart, hvis du er selvstændig blogger. Det kan være en meget ensom vej at være udenfor et netværk som blogger, og de fleste vil kunne nikke genkendende til, at teknikken kan være en stor udfordring i starten. Vi har gjort det nemt at finde de rigtige redskaber og få feedback på det, du er i tvivl om. Derudover modtager vi mange forespørgsler fra firmaer, der leder efter dygtige samarbejdspartnere, og her henviser vi selvfølgelig til vores medlemmer.

Hvordan skiller Bloggers By Heart sig ud?

Bloggers By Heart er et fællesskab kun for selvstændige bloggere med en WordPress.org blog. Dette betyder, at vores medlemmer har et ønske om at have friheden til selv at bestemme over egen blog, indhold, samarbejdspartnere og så videre. Bloggers By Heart er af bloggere til bloggere. Vi har gjort vores bedste for, at dit medlemskab vil være et boost til din blog og dig som selvstændig blogger, uden du mister din frihed. Lige meget, om du vælger vores Basic eller Premium medlemskab.

Hvorfor vælge Bloggers By Heart Basic?

Der er mange gode grunde til at vælge Basic medlemskabet. Hvis du er helt nyudklækket blogger, så kan Basic være en rigtig fed mulighed for at sparre med andre bloggere og skabe et fantastisk netværk. Der sker rigtig meget på vores Facebookside og i vores Facebookgruppe, og vi er altid lige i nærheden.

Hvorfor vælge Bloggers By Heart Premium?

Premium er vores udvidelse af vores Basic medlemskab, hvor vi har stort fokus på at gøre din blog til din business. Vi har også gjort vores bedste for at forhandle rabatter, som kan spare dig rigtig mange penge og hjælpe dig på vej. I Premium medlemskabet vil du også have mulighed for mere kontakt til os og de andre bloggere.

Hvor kan jeg finde jer?

Vi arbejder primært fra København, og hvis du vælger vores Premium medlemskab, så kan du deltage på vores månedlige fælles arbejdsdage på en Soho Nomads work-lounge. Vi vil elske, hvis du kom forbi og sagde hej, og netværkede sammen med os. Som Premium medlem får du en ekstraordinær rabat hos Soho Nomads, som tilbyder co-working og events fra fede lokationer.

Kan jeg komme i kontakt med jer?

Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om Bloggers By Heart er noget for dig, så kontakt os endelig. Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@bloggersbyheart.dk. Vi vil gøre vores bedste for at svare på alle spørgsmål, du måtte have, så du kan få det medlemskab, som passer til dig.