fbpx

Kære blogger 🤝 Du kan nu skrive dig på ventelisten til premium ved at klikke her.  👈 Så får du besked som en af de første, når vi åbner for tilmelding igen.

(Nyt hold foråret 2021) Stories By Heart - Instagram salgs- og vækstkursus

DKK 2.900,00

Er du blogger eller selvstændig, og har du brug for konkrete værktøjer til at bruge Instagram optimalt i din markedsføring?

I kurset her får du konkrete redskaber til, hvordan du markedsfører og brander dig selv på Instagram. Samtidig med at du får en helt ny forståelse for, hvad Instagram faktisk kan bruges til. Alle, der har en profil på Instagram, vil kunne bruge kurset her.

Lige nu holder kurset ferie, men vi er snart tilbage. Meld dig til vores nyhedsbrev og få tips, tricks, nyheder samt besked når vi åbner for salget igen.

(Nyt hold foråret 2021) Stories By Heart - Instagram salgs- og vækstkursus

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Kategorier ,

Beskrivelse

Vil du gerne have styr på markedsføringen på Instagram én gang for alle. Konkrete redskaber, samt en klar vision og retning for din Instagramprofil?

Så er det her kurset til dig!

I dette seks ugers kursus lærer du, hvordan du kan lægge en strategi for din Instagram samt planlægge og skabe indhold til en måned ad gangen. Vi er med dig hele vejen, fra start til slut.

Med kurset får du:

 • 6 ugers online workshop
 • Online kursus materiale, som du har adgang til så længe kurset eksisterer
 • 8 Live Q&A’s
 • Workbook (som er noget helt for sig)
 • 30 idéer til indhold, som vil fremme din markedsføring
 • Farverig sparringsgruppe kun for dig som kursist

Og meget mere 🙂

Når du er færdig på kurset her, så vil du aldrig se på din Instagram på samme måde igen.

Du vil stå med udsigten til en sommer, hvor du kan dase lidt ekstra i mens din Instagram stadig kører og du stadig får værdifulde leads til din blog.

Vi ses

6 anmeldelser af (Nyt hold foråret 2021) Stories By Heart – Instagram salgs- og vækstkursus

 1. Kathlyn Reneeh Bjerre

  Dette kursus er et virkelig lærerigt kursus og et du bør unde dig selv, hvis du virkelig vil knække koden til hvordan du får det maksimale ud af din Instagram konto som blogger eller virksomhed.
  Det er super dygtige undervisere bag kurset.

 2. Lene tranberg

  Under kurset har jeg virkelig rykket mig på Instagram, både hvad angår nye følgere, likes og kommentarer.
  Mine opslag er planlagt 14 dage frem, så jeg nu kun skal interagere med andre profiler i stedet for også at opfinde den dybe tallerken hver dag for at lave opslag.
  Kursusmaterialet er grundigt forklaret, mens Facebookgruppen og de ugentlige lives er guld værd, hvis der er noget der driller.

 3. Anja Faber

  Et kursus, som uanset niveau og kendskab til Instagram, kan rykke dig til nye højder.
  Selvom der i nogle af modulerne ligger flere timers hjemmearbejde, så giver det pote! Hvis undervisningsmaterialet driller, er både Lise og Sabina, super gode til at svarer asap på spørgsmål. Lises lives runder ugen af på fineste vis og sikre at der ikke er løse ender. Alt i alt et super relevant og brugbart kursus, selv for en nybegynder som mig 🙂

 4. Louisr Møller

  Vil du være bedre til at få mest muligt ud af din Instagram profil så er det her kursus super godt. Du får en masse gode redskaber og input til at løfte din Instagram profil. Du lærer at have fokus på din målgruppe, hashtags og planlægge dine fremtidige opslag. Kursusmaterialet indeholder en masse gode opgaver og spørgsmål som hjælper dig på vej. Herudover er der virkelig god sparring at hente fra både gruppen og fra underviseren Lise og hendes medkombetant Sabina. Vil du rykke din Instagram profil, så kan jeg klart anbefale dig det her kursus.

 5. Lone Rohmann

  Jeg er ny på Instagram, dvs jeg har aldrig brugt den til noget – men det skal jeg da lige love for det her kursus har lavet om på 😉
  Det har virkelig været OVERVÆLDENDE på den allerbedste måde med alt den information og læring, tips, ideer, sparring og gode råd.
  Den støtte og opbakning der er er uvurderlig – det er dælme et par tålmodige og meget kompetente damer der sidder på den anden side af skærmen.
  Efter dette kursus har du alle de værktøjer der skal til for at lave den fedeste IG profil med alt hvad dertil hører…
  Jeg kan på det aller varmeste anbefale dette kursus!!!

 6. Biancs

  Et kursus hvor du får alle grundlæggende principper til at ramme dine målgruppe og finde din stil. Samtidig får du inspiration til planlægning og overblik, så der bliver skabt tid til at udvikle og have det sjovt på profilen også.
  Kurset er delt op i moduler og hver uge får du en live, hvor du kan samle op og stille spørgsmål. Det kræver fokus men giver så meget på den lange bane. Jeg kan varmt anbefale kurset.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.