fbpx

Kære blogger 🤝 Du kan nu skrive dig på ventelisten til premium ved at klikke her.  👈 Så får du besked som en af de første, når vi åbner for tilmelding igen.

Instagram story kursus

(Nyt hold efterår 2020) Stories By Heart - Branding og engagement vha. stories

DKK 1.175,00

Er du blogger eller selvstændig, og har du brug for at kunne slå dit navn fast i din målgruppes hukommelse? I Stories By Heart lærer vi dig at bruge Instagram Stories til at brande sig selv, uden at gå død i teknikken bag. Samtidig med at du får en helt ny forståelse for, hvad Instagram Stories faktisk kan bruges til.

Lige nu holder kurset ferie, men vi er snart tilbage. Meld dig til vores nyhedsbrev og få tips, tricks, nyheder samt besked når vi åbner for salget igen.

(Nyt hold efterår 2020) Stories By Heart - Branding og engagement vha. stories

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Kategorier ,

Beskrivelse

Lær at brande dig selv på Instagram

I “Stories By Heart” får du en masse teori og brugbar viden til at vækste på Instagram, du får guides til de forskellige Story-funktioner og så får du en 30 dages plan med opgaver og idéer til, hvad du kan dele i dine Stories hver dag i 30 dage. Efter kurset har du fuldstændig styr på, hvordan du øger din rækkevidde på Instagram.

Er du i tvivl om, hvordan du bruger Instagram Story, så bare rolig, vi har lavet trin for trin-guides til dig samt de bedste tips og gode råd, som du har brug for.

Du får et gennemarbejdet kursus, der lærer dig alt det, du skal vide for at mestre Instagram Story. Du får blandt andet en 30-dages indholdsplan, der trin for trin forklarer dig, hvad du skal poste på Story den pågældende dag samt guides til, hvordan du bruger Instagram Story. Alt sammen for kun 1.175 kroner.

Kurset inkluderer også 10 færdiglavede skabeloner til Stories, som du frit kan bruge samt adgang til vores Stories By Heart fællesskab på Facebook kun for deltagere.
Vi har også inkluderet forskellige arbejdsark, hvor du kan holde styr på din statistik og meget mere.”Stories By Heart” er for dig, der gerne vil lære at brande dig selv med Instagram Story og udnytte dets fulde potentiale.

“Stories By Heart” inkluderer:

 • Guides til brugen af Instagram Story til branding
 • Trin for trin-guides til mere end 10 Instagram Story-værktøjer
 • 30 dages plan med opgaver og idéer til, hvad du kan poste i din Story hver dag
 • Månedsplan, som vi har udfyldt for dig
 • Månedsplan og ugeplan, du selv kan udfylde
 • Arbejdsark, så du kan holde styr på din statistik og målgruppe
 • Skabeloner til din Instagram Story
 • Adgang til eksklusiv Facebookgruppe kun for deltagere

2 anmeldelser af (Nyt hold efterår 2020) Stories By Heart – Branding og engagement vha. stories

 1. Vibeke, Byguldager.dk

  Stories By Heart var en meget lærerig, udfordrende og absolut stærkt vanedannende workshop, der i den grad var gennemarbejdet. Der var en udførlig plan og opgaver for hver Story i de 30 dage, så det var virkelig nemt at gå til. Mit seertal steg gange tre, og siden workshoppen stoppede, har jeg fastholdt mine daglige Stories, og mit seertal er stadig støt stigende.

 2. Louise Møller, theharbourgirl.dk

  Hvad skal du dele i Instagram Stories?

  Det var jeg i tvivl om før jeg valgte at tilmelde mig workshoppen Stories By Heart. Men med workshoppen fik jeg masser af inputs og ideer til hvordan jeg kunne blive bedre til at bruge alle Story funktionerne på Instagram.

  Jeg blev bl.a. udfordret til at dele mere info om mig selv, lave step by step guides og afstemninger og sågar også video af mig selv. Mit seertal steg med 30-40% og mine profilbesøg med 20-30% på mine aktive dage.

  Udover opgaverne inkluderer kurset også masser af vejledninger, gode råd, inspiration og skabeloner.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.