fbpx

Mød vores bloggere

Bloggers By Heart består af en række spændende, kreative og talentfulde bloggere, der alle har noget på hjerte. Tjek dem ud her:

5fodspor.com

5fodspor.com

Rejser
Helle, hendes mand og deres tre børn deler på 5fodspor ud af deres rejseoplevelser som familie. De giver tips til oplevelser, der kan deles af både store og små, og alle fem er en aktiv del af fortællingerne på bloggen.

Bagvrk.dk

Bagvrk.dk

Mad
Lene er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk. Bagning er hendes form for mindfulness og meditation, og hun ønsker at vise, at alle kan bage, bare de øver sig, og ikke giver op. Find masser af inspiration til lækkert bagværk på hendes blog.

Boblevrk.dk

Boblevrk.dk

Drikkelse
Lene har en interesse for vin, champagne og andre dejlige dråber. Målet med bloggen er at gøre det nemmere for uerfarne at navigere rundt i den store og unødigt komplicerede vin-verden.

Byduhn.com

Byduhn.com

Kreativitet
Maries blog er en kombination af emnerne rejse, diy og livsstil. Hun er en kreativ sjæl, og udover bloggen holder hun kreative workshops og fotograferer, hvilket du også kan læse meget mere om i hendes blogindlæg.

Byguldager.dk

Byguldager.dk

Livsstil
Vibeke skriver om livet +50 år, og alt det sjove dette indebærer af hedeturer, perlemor på overlæben, sund livsstil, stress, kvindeliv og meget mere. Alt er skrevet med et åbent hjerte og med et glimt i øjet samt drysset med humor.

Byschlagelberger.dk

Byschlagelberger.dk

Mad og DIY
Lise er en kreativ sjæl, der bor i Randers med sine tre drenge og deres schæferhund. Hun elsker at lave DIY-projekter med sine drenge, og herudover kan du på bloggen få inspiration og opskrifter til vegetarmad.

Cfashion.dk

Cfashion.dk

Mad
Camilla Cecilie blogger om livet som mor til to, og herudover er bloggens fokus mode. Hun går op i, at man køber tøj, man får glæde af mange gange. Du kan også finde inspiration til gluten- og laktosefrie mad i hendes mange lækre opskrifter.

Charlottegade.dk

Charlottegade.dk

Coaching
Charlotte er coach, og på sin blog deler hun ud af tips og øvelser, som du kan implementere i dit liv med det samme. Hendes ønske er at hjælpe dig med at få det liv, du elsker og drømmer om - gennem inspiration, læring og coaching.

Copenhagendaily.dk

Copenhagendaily.dk

Livsstil
Therese blogger om livet som mor, kone, husejer og veninde. Hun er 37 år, og har blogget på CopenhagenDaily i 13 år. Bloggen er hendes frirum, og hun nyder at blogge på den.

Curlycamper.dk

Curlycamper.dk

Friluftsliv
Maria har en stor passion for natur og friluftsliv. På bloggen kan du læse om Marias rejser og mikroeventyr. Hun hjælper dig med tips til grej, ruter og nyttig viden, så du kan komme ud på dit næste eventyr.

Diddeplet.dk

Diddeplet.dk

Familieliv
Didde er single og mor til tre. På sin blog deler  hun ud af familielivet i Vejle, og herudover blogger hun om sin store passion for boligindretning og livet i kolonihaven.

Eventyrlysten.dk

Eventyrlysten.dk

Rejser
Signe er rejseblogger, og har blandt andet boet og arbejdet seks måneder i Japan. Hun deler ud af rejseguides, beskrivelser og tips fra hendes eventyr, og du finder masser af rejseinspiration på hendes blog.

Frufaber.dk

Frufaber.dk

Familieliv
Frufaber er en personlig blog af Anja Faber om ægdonation, for tidlig fødsel og livet som mor til to. Anja blogger ærligt om vejen til og livet med deres to børn, som begge er kommet til verden ved hjælp af ægdonation.

Giving.dk

Giving.dk

Livsstil
Lone blogger om design, kultur og kvindeliv, men også om at rejse - i særdeleshed rejser til Paris, som har en særlig plads i hendes hjerte. Hendes glæde for godt design, bøger og udstillinger skinner også igennem.

Helles-univers.dk

Helles-univers.dk

Rejser
Helles Univers danner rammen om en lille families fortællinger om de små som store rejseoplevelser i ind- og udland. På bloggen finder du tips til at rejse med børn, finde det gode overnatningssted, spisested og unikke oplevelser.

Heltoptilmaanen.dk

Heltoptilmaanen.dk

Rejser og mad
Helt Op Til Månen er en blog om mad, rejser og livet med børn. Malene skriver rejseguides og feriebeskrivelser, giver inspiration til kreativitet og deler en masse opskrifter - også på mad, som hendes børn er med til at lave.

Homebybianca.dk

Homebybianca.dk

Mad
På Biancas blog er der fokus på mad, kage, kreativitet og børn. Her skal hverdagsmaden være sund, nem og gerne med børnene i køkkenet. Kagerne skal være flotte og med god smag. Samtidig bliver der kræset om børnenes fødselsdage iform af sjove temafester.

Ida Eowyn

Ida Eowyn

www.idaeowyn.com
Ida er forfatter, og på sin blog deler hun tips og tricks til at skrive samt fortællinger fra et spirende forfatterliv. Herudover kan du også læse om recovery og psykologi og få historien om Idas liv på godt og ondt.

Idasblog.dk

Idasblog.dk

Livsstil
Livsstilsblogger fra København med hang til vin, restaurantsbesøg og tasker. Bloggen handler om Idas liv med alt lige fra mode, beauty, madoplevelser, rejser, sjove random facts, filmanmelderser, bolig og små DIY-projekter.

Katrinelundloeje.dk

Katrinelundloeje.dk

Oplevelser og familieliv
Katrine giver inspiration til gode oplevelser for børnefamilier, og så blogger hun om livet som iværksætter og mor. Du finder masser af rejseguides og tips til at rejse med børn samt tips og gode råd til familielivet.

Lisbethsnede.dk

Lisbethsnede.dk

Sundhed
Lisbeth sætter på sin blog fokus på kroniske sygdomme. Hun ønsker at fortælle alle aspekter af det med at leve med en evig følgesvend. Hun deler ud af råd til, hvordan hverdagen klares og håndteres med en kronisk sygdom.

Lisesommerlund.dk

Lisesommerlund.dk

Minimalisme og økonomi
Lise skriver om emner, der kredser om økonomi, bæredygtighed og minimalisme. På bloggen får du historier fra hendes liv samt de bedste økonomihacks, som kan hjælpe dig til det liv, du ønsker.

Livsmoden.dk

Livsmoden.dk

Livsstil
Janets blog har fokus på det forunderlige, skæve, sjove og positive i livet – og ikke mindst hverdagens oplevelser for målgruppen 45+. Hun blogger om livet og hverdagen i Danmark, Sydsverige og Sydfrankrig.

Lullumut.com

Lullumut.com

Livsstil
Louise er gift med M og mor til A på et år. Hun er pt. jobsøgende, og det samt mode og stil, skønhed, interiør, mad, rejser m.m kan du læse om på hendes blog.

Malinsmad.dk

Malinsmad.dk

Mad
Malin er livsstils- og kostvejleder, og på sin blog deler hun sunde opskrifter - især plantebaseret opskrifter. Hendes ønske er at inspirere andre til at leve sundere og spise mere nærende kost.

Mariasilje.dk

Mariasilje.dk

Mad
Maria er kreativ i et køkken, og har en stor passion for god mad og kaffe. På sin blog deler hun sundere opskrifter, og også lidt fra sin hverdag. Hun elsker at inspirere sine læsere til at gå i køkkenet, og hendes opskrifter er altid lette at gå til.

Myfoodblog.dk

Myfoodblog.dk

Mad
My Food Blog er en blog for madentusiaster, hvor Stine deler ud af sin viden om og passion for mad, og samtidig viser hun nogle af de eksperimenter, hun går og gør sig i dagligdagen. Få masser af opskrifter og inspiration til dit køkken.

Pigenderdesignedesintid.dk

Pigenderdesignedesintid.dk

Slow living
Elizabeth blogger om slow living, og om strategier i at finde det, der er rigtigt for hende - om at finde tiden til at tage sig tid til de vigtige ting i livet. Du finder også skriblerier fra hverdagslivet som mor.

Raskeriet.dk

Raskeriet.dk

Personlig udvikling
Hanne begyndte at blogge, efter hun sagde sit gode job som journalist op. Hun startede bloggen Raskeriet, hvor der er fokus på, hvordan vi kan ændre vores liv til det bedre, hvordan vi takler livets udfordringer osv.

Rosetid.dk

Rosetid.dk

Livsstil
Rikke skriver personlige blogindlæg, der handler om at finde sig selv og sin egen vej i livet efter stress. Bloggen handler om at leve videre med de erfaringer, stressen har givet samt Rikkes kamp for at finde sin plads i livet.

Selvforsyningilandsbyen.dk

Selvforsyningilandsbyen.dk

Selvforsyning
Lotte blogger om livet på landet på Fyn, hvor hun er flyttet tilbage til efter ti år i byen. Hun skriver om selvforsyning, og deler tips til en mere simpel hverdag med dyreliv, planter og natur.

Seventyone.dk

Seventyone.dk

Livsstil
Pernille har en livsstilblog, hvor hun deler ud af inspiration til en sundere livsstil samt mad, skønhed, bøger og meget mere. Til dagligt bor hun på Lolland med sin kæreste, og er uddannet rengøringstekniker.

Siljestorgaard.com

Siljestorgaard.com

Online markedsføring
Silje har en stor passion for alt, hvad der rører sig inden for online marketing, men hun er også optaget af iværksætteri, forretning, gode oplevelser og karriere.

Simplysofie.dk

Simplysofie.dk

Livsstil
Simply Sofie er en personlig blog, der omhandler alle livets facetter. Sofie skriver om sin hverdag, sin graviditet, sine tanker og meninger om diverse kulturelle og samfundsmæssige emner.

Sundpaabudget.dk

Sundpaabudget.dk

Mad
Britt er uddannet inden for ernæring og sundhed, og på sin blog deler hun billige og sunde madplaner og opskrifter, der lever op til de danske kostråd. Hun ønsker at vise, at det ikke behøver at være dyrt og kompliceret at leve sundt.

Sundtforto.dk

Sundtforto.dk

Mad
Susanne deler ud af sin passion for mad, og giver inspiration til sunde opskrifter og en sund livsstil. Herudover blogger hun også om livets gang, oplevelser, ferier, og hvad der sker i verden.

Tamaranorvillo.com

Tamaranorvillo.com

Sundhed
Hos Tamara får du indsigt i dagligdagen som professionel Networker, og det at drive forretning på en anderledes måde. Tamara er uddannet personlig træner og kostvejleder, og deler ud af sin viden om sundhed og livsstil.

Teklaskoekken.dk

Teklaskoekken.dk

Mad
Tekla vil gøre livet uden gluten til en leg med så få gener i hverdagen som muligt. Du finder opskrifter og guides til gode glutenfrie råvarer, rejsedestinationer og spisesteder samt glimt fra en hverdag uden gluten.

Thebookpit.com

Thebookpit.com

Forfatter
Bag The Book Pit finder du Katja, der er selvstændig redaktør, coach og marketingrådgiver med en passion for litteratur og fortællerglæde. Hun hjælper forfattere med at udleve bogdrømmen, og deler ud af gode råd på sin blog.

Theharbourgirl.dk

Theharbourgirl.dk

Livsstil
Louise bor i Odense, og blogger om det gode liv efter de 50+. På hendes blog kan du læse om hverdagen på Odense Havn, kulturelle oplevelser, DIY-projekter og meget mere.

Travellingdane.org

Travellingdane.org

Rejser
Drømmer du om at tage en smuttur til Riga eller spejle dig i de farvestrålende moskeer i Uzbekistan? Sara guider dig til de bedste kulturoplevelser i hele verden ud fra sine egne rejseerfaringer fra 44 lande på fire kontinenter og 135 Verdensarvssteder.

Unimind.dk

Unimind.dk

Karriere
Dorthes mission er at hjælpe flere til at få det hele liv til at fungere og i at finde balance, tilfredshed og glæde i livet, uanset hvor man befinder sig. Det vil hun gerne hjælpe dig, dine børn, din virksomhed eller arbejdsplads med.

Vejentilbirkin.dk

Vejentilbirkin.dk

Mode
Annette skriver om sin store passion for mode. Hun vælger kvalitet frem for kvantitet, og prøver at undgå impulskøb. Bloggen er for dig, der gerne vil inspireres til, hvordan du kan kombinere tidens trend med det, du allerede har derhjemme.