Mød vores bloggere

Bloggers By Heart består af en række spændende, kreative og talentfulde bloggere, der alle har noget på hjerte. Tjek dem ud her:

Alberte & Jesper

Alberte & Jesper

www.villafyn.dk
Villafyn er en kreativ blog af Alberte og Jesper, der elsker at lave mad, upcycle, renovere møbler, refashion osv. De elsker faktisk bare alt, der kræver, at de bruger deres hoved, hænder og grydeskeer i kreative projekter.

Amielin Nannestad

Amielin Nannestad

www.momfidence.dk
Amielin er uddannet selvværdsvejleder, coach og mentor. Hendes ønske er at hjælpe mødre med at få en bedre selvværdsfølelse, så de kan være de absolut bedste mødre for deres børn.

Anne Krarup

Anne Krarup

www.annesmiles.com
Anne har en livsstilsblog med fokus på sundhed og træning. Hun giver også masser af inspiration til sund kost og selvkærlighed. Med bloggen ønsker Anne at inspire dig til en gladere hverdag og et sundere liv - også mentalt.

Annette Bentzien Bastidas

Annette Bentzien Bastidas

www.vejentilbirkin.dk
Annette skriver om sin store passion for mode. Hun vælger kvalitet frem for kvantitet, og prøver at undgå impulskøb. Bloggen er for dig, der gerne vil inspireres til, hvordan du kan kombinere tidens trend med det, du allerede har derhjemme.

Belinda Treichel‎

Belinda Treichel‎

www.webmor.dk
Belinda er mor til to plus tre bonusbørn, og fortæller ærligt om livets op og nedture. Hun er i gang med en livsstilsændring, og deler erfaringer fra fitnesscenteret, om hvad der virker for hende, og hvad der motiverer hende.

Benedicte Aasberg Thrane

Benedicte Aasberg Thrane

www.benedictesmad.dk
Benedicte laver usnobbet mad, både med og uden hjælp fra en af hendes fire børn. Mad må gerne være nemt, varieret og sundt.
Benedicte er også opskriftudvikler på den børnevenlige måltidskasse fra COOP.

Bente & Martin

Bente & Martin

www.benteogmartin.dk
Bente og Martin deler hverdagsglimt fra deres parforhold, og skriver om træning og vægttab samt stress og angst. På bloggen finder du også opskrifter og madplaner med mere.

Bianca

Bianca

www.homebybianca.dk
På Biancas blog er der fokus på mad, kage, kreativitet og børn. Her skal hverdagsmaden være sund, nem og gerne med børnene i køkkenet. Kagerne skal være flotte og med god smag. Samtidig bliver der kræset om børnenes fødselsdage iform af sjove temafester.

Blogguides

Blogguides

www.blogguides.dk
Drømmer du om at starte en blog, eller optimere den du har? På Blogguides hjælper Lise og Katrine dig på vej til en professionel blog ved at dele guides, tips og gode råd om blogging og generel online kommunikation.

Boblevrk

Boblevrk

www.boblevrk.dk
Lene har en interesse for vin, champagne og andre dejlige dråber. Målet med bloggen er at gøre det nemmere for uerfarne at navigere rundt i den store og unødigt komplicerede vin-verden.

Camilla Bengtsen

Camilla Bengtsen

www.camillasdagbog.dk
Camilla har type 1 diabetes, og på sin blog deler hun ud hverdagens op og nedture i forhold til sin sygdom, men også barsels-, arbejds- og samlivets udfordringer.

Camilla Cecilie

Camilla Cecilie

www.cfashion.dk
Camilla Cecilie blogger om livet som mor til to, og herudover er bloggens fokus mode. Hun går op i, at man køber tøj, man får glæde af mange gange. Du kan også finde inspiration til gluten- og laktosefrie mad i hendes mange lækre opskrifter.

Carina Bahne

Carina Bahne

www.bahnecreative.com
Carina er en kreativ sjæl, og giver på sin blog indblik i sin farverige verden med ærligt indhold, der inspirerer og guider. En blog om det at drive egen business midtvejs i livet.

Cecilia Nova

Cecilia Nova

www.cillanothome.com
Cecilia blogger om de oplevelser og eventyr, hun får, når hun rejser. Hun har især fokus på naturoplevelser som f.eks. små vandreture ved hav, skov og klipper samt kulturelle ture til kirker, museer med mere.

Christina Tvede Madsen

Christina Tvede Madsen

www.frufrilda.dk
FruFrilda er en kreativ blog om syning og strik. Christina nørder med smukke kjoler, vintagesyning, DIY's og strik i alle afskygninger. Du kan også læse om livet som førstegangsmor, men det er det kreative, der fylder mest.

Dianna

Dianna

www.diannasopskrifter.dk
Diannasopskrifter er en side, hvor du kan finde inspiration til nemme og overskuelige opskrifter, der hjælper dig med at lave sund mad i en travl hverdag.

Dianna Jensen

Dianna Jensen

www.dianna.dk
Dianna blogger om sit liv på godt og ondt, og deler især ud af hendes passion for det kreative. Bloggen er fyldt med gode idéer, hvad enten det er fra symaskinen, eller når hun eksperimenter med opskrifter i sit køkken.

Dorte Lehner Weiling

Dorte Lehner Weiling

www.strikkedulle.dk
Dorte blogger på strikkedulle, hvor du finder masser af inspiration til strik og andre DIY-projekter. På Dortes blog er der rum til alle, og du behøver ikke at være ekspert i at strikke for at finde en masse inspiration.

Elizabeth Würtz

Elizabeth Würtz

www.pigenderdesignedesintid.dk
Elizabeth blogger om slow living, og om strategier i at finde det, der er rigtigt for hende - om at finde tiden til at tage sig tid til de vigtige ting i livet. Du finder også skriblerier fra hverdagslivet som mor.

Freya Emilie

Freya Emilie

www.freyaemilie.dk
Freya Emilie giver masser af tips på sin blog, der er et vegansk og bæredygtigt univers, der har til formål at inspirere og informere om at leve et grønnere liv - i forhold til mad, mode, hverdag, forbrug og alt derimellem.

Gitte Haugaard

Gitte Haugaard

www.regnskabogfladesko.dk
Gitte blogger om regnskab, og deler tips til selvstændige inden for moms, skat, fakturering med mere. Herudover kan du læse ting fra hendes liv som selvstændig, og så er hun ikke bange for at fortælle om, når hun begår fejl.

Hannah Schulz

Hannah Schulz

www.simplybyschoedts.dk
Hannah blogger om minimalisme, intentional living, mindfulness, personlig udvikling, mental og fysisk sundhed samt bæredygtighed.

Hanne Rask

Hanne Rask

www.raskeriet.dk
Hanne begyndte at blogge, efter hun sagde sit gode job som journalist op. Hun startede bloggen Raskeriet, hvor der er fokus på, hvordan vi kan ændre vores liv til det bedre, hvordan vi takler livets udfordringer osv.

Helle Abild

Helle Abild

www.BUGInamnam.dk
Helle brænder for mad af gode råvarer uden tilsætningstoffer og farver. Hun elsker især at bage, en passion hun har haft, siden hun var barn. Helle, der er uddannet designer, holder også løbende KREA & KØKKEN workshops for børn.

Helle Mikkelsen

Helle Mikkelsen

www.helles-univers.dk
Helles Univers danner rammen om en lille families fortællinger om de små som store rejseoplevelser i ind- og udland. På bloggen finder du tips til at rejse med børn, finde det gode overnatningssted, spisested og unikke oplevelser.

Henriette Lykke le Fevre

Henriette Lykke le Fevre

www.citybirds.dk
Citybirds er en livsstilsblog, og Henriette blogger om livet som nybagt mor, og om sine interesserer og oplevelser heriblandt mode og skønhed. Hendes mission er at inspirere sine følgere og give sine bedste anbefalinger.

Ida Eowyn

Ida Eowyn

www.idaeowyn.com
Ida er forfatter, og på sin blog deler hun tips og tricks til at skrive samt fortællinger fra et spirende forfatterliv. Herudover kan du også læse om recovery og psykologi og få historien om Idas liv på godt og ondt.

Ida Westphall

Ida Westphall

www.idasblog.dk
Livsstilsblogger fra København med hang til vin, restaurantsbesøg og tasker. Bloggen handler om Idas liv med alt lige fra mode, beauty, madoplevelser, rejser, sjove random facts, filmanmelderser, bolig og små DIY-projekter.

Janet Jarndorf

Janet Jarndorf

www.livsmoden.dk
Janets blog har fokus på det forunderlige, skæve, sjove og positive i livet – og ikke mindst hverdagens oplevelser for målgruppen 45+. Hun blogger om livet og hverdagen i Danmark, Sydsverige og Sydfrankrig.

Karoline Vingborg

Karoline Vingborg

www.frukreativ.dk
Karoline blogger om sin personlige erfaring med diagnosen ADHD, og det at leve et helt normalt liv med familie, arbejde og to børn. Hun har særlig fokus på sund mad, som er særlig gavnligt for en ADHD-hjerne samt kreativitet og videnskab.

Katja Berger

Katja Berger

www.thebookpit.com
Bag The Book Pit finder du Katja, der er selvstændig redaktør, coach og marketingrådgiver med en passion for litteratur og fortællerglæde. Hun hjælper forfattere med at udleve bogdrømmen, og deler ud af gode råd på sin blog.

Katrine Brandborg

Katrine Brandborg

www.willowlounge.dk
Katrine giver tips til kreative sjæle, der ønsker at forbedre deres blog eller finde inspiration til sunde opskrifter og dagens middag. Hun har også en stor passion for planter, som du også kan læse en masse om på hendes blog.

Katrine Lund Løje

Katrine Lund Løje

www.katrinelundloeje.dk
Katrine blogger om livet som selvstændig, og giver sine bedste tips til andre iværksættere. Herudover har hun en stor passion for at rejse, og deler rejseguides og tips til at rejse med børn.

Kira Leth

Kira Leth

www.frokenleth.dk
Kira elsker at rode med større eller mindre projekter, enten i haven, orangeriet eller inde i huset. Hun elsker også at skrive og tage billeder, og deler ud af sine passioner og sin hverdag på bloggen.

Kirstine Thomasen

Kirstine Thomasen

www.plantesmilet.dk
Kirstine blogger om, og giver tips og inspiration til kolonihaveliv, selvforsyning og forsøg på en bæredygtig hverdag. Udover rækkehuset i Buddinge, bruger hun, manden og deres 2-årige søn meget tid i haven i kolonihaven.

Kristina Larsen

Kristina Larsen

www.readersworld.dk
Kristina har en stor passion for bøger, og Reader’s World er en blog for de nysgerrige, de eventyrlystne, de kreative, og dem som bare ikke kan få nok af bøger. Vil du gerne inspireres til dit næste læsestof, så tjek Kristinas anbefalinger ud.

Lars Steffensen

Lars Steffensen

www.impulskontrol.dk
Bloggen er en blanding af lettilgængelige introduktioner og artikler om nye bidrag fra psykologisk og psykiatrisk forskning. Der er specielt fokus på borderline, depression, ADHD, misbrug og angslidelser.

Laura Mikkelsen

Laura Mikkelsen

www.lminside.dk
Den udeboende gymnasieelev Laura er ved at lære at leve og være i livet, og deler sine tanker om både det store og små. Læs om alt fra personlige refleksioner til opskrifter og inspiration til jeres egen rejse.

Lena Warberg

Lena Warberg

www.bywarberg.dk
På bloggen By Warberg møder du Lena, der inspirerer sine læsere med guides og opskrifter på kage og andre kreative kreationer. Hun skribler også tanker ned om livet som mor til tre, og hvad der ellers rør sig i familielivet.

Lene Andreasen

Lene Andreasen

www.lenelene.dk
Lene blogger om livet i Bruxelles, og om livet som udlandsdansker med arbejde og skolesøgende børn - alt fra store tanker og beslutninger til hverdagens små glimt og sjove historier.

Lene Outzen Foghsgaard

Lene Outzen Foghsgaard

www.udebane.dk
Lene og familien er flyttet til Australien, hvilket er baggrunden for bloggen, men udebane.dk rummer også en anden dimension– dét i det hele taget at være af sted fra hjemmebanen.

Lene Tranberg

Lene Tranberg

www.bagvrk.dk
Lene er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk. Bagning er hendes form for mindfulness og meditation, og hun ønsker at vise, at alle kan bage, bare de øver sig, og ikke giver op. Find masser af inspiration til lækkert bagværk på hendes blog.

Line Mailis

Line Mailis

www.linemailis.dk
Line Mailis er uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed, og lever vegansk. På bloggen deler hun sine ærlige meninger om stort og småt, idéer og anbefalinger samt hendes bedste plantebaserede opskrifter.

Line Rotenberg

Line Rotenberg

www.afelblog.dk
Line blogger om psykologi. Hvordan du kan komme videre efter bl.a. stress, traumer, senfølger, sorg, angst og personlige kriser. Få indblik i, hvordan vi fungerer i vores relationer, vores forhold til os selv og livet.

Lisbeth Oxholm Snede

Lisbeth Oxholm Snede

www.livetmedgigt.dk
Bloggen giver et indblik i, hvordan Lisbeth håndterer hverdagens udfordringer med en kronisk gigtsygdom. Lisbeth deler ud af sin viden om gigt, og holder blandt andet også foredrag.

Lise Sommerlund

Lise Sommerlund

www.lisesommerlund.dk
Lise skriver om emner, der kredser om økonomi, bæredygtighed og minimalisme. På bloggen får du historier fra hendes liv samt de bedste økonomihacks, som kan hjælpe dig til det liv, du ønsker.

Liselotte Asmussen

Liselotte Asmussen

www.everyday-couture.dk
Liselotte er en livstilsblogger fra Nordjylland, der elsker at være kreativ og tage billeder. Hendes store passion for mode og skønhed er fokusområderne på hendes blog, men også hendes kærlighed til sin datter, indretning, rejser, mad og meget mere.

Lone Haaning

Lone Haaning

www.giving.dk
Lone blogger om design, kultur og kvindeliv, men også om at rejse - i særdeleshed rejser til Paris, som har en særlig plads i hendes hjerte. Hendes glæde for godt design, bøger og udstillinger skinner også igennem.

Lone Stendal

Lone Stendal

www.doodlemor.dk
Bloggen handler om at skabe rum til det kreative bæredygtige familieliv. Du kommer blandt andet med helt tæt på det simple grønne liv i kolonihaven, men får også inspirationen til festivitas til alle højtider og fødselsdage.

Lotte Andersen

Lotte Andersen

www.selvforsyningilandsbyen.dk
Lotte blogger om livet på landet på Fyn, hvor hun er flyttet tilbage til efter ti år i byen. Hun skriver om selvforsyning, og deler tips til en mere simpel hverdag med dyreliv, planter og natur.

Louise Møller

Louise Møller

www.theharbourgirl.dk
Louise bor i Odense, og blogger om det gode liv efter de 50+. På hendes blog kan du læse om hverdagen på Odense Havn, kulturelle oplevelser, DIY-projekter og meget mere.

Louise Nielsen

Louise Nielsen

www.lullumut.com
Louise er gift med M og mor til A på et år. Hun er pt. jobsøgende, og det samt mode og stil, skønhed, interiør, mad, rejser m.m kan du læse om på hendes blog.

Malene Parry

Malene Parry

www.heltoptilmaanen.dk
Helt Op Til Månen er en blog om mad, rejser og livet med børn. Malene skriver rejseguides og feriebeskrivelser, giver inspiration til kreativitet og deler en masse opskrifter - også på mad, som hendes børn er med til at lave.

Malin Bisander

Malin Bisander

www.malinb.dk
Malin er livsstils- og kostvejleder, og på sin blog skriver hun om mad og sund kost. Hendes ønske er at inspirere til at leve sundere, og hun deler både opskrifter og gode råd om vægttab.

Marcus Christensen

Marcus Christensen

www.rygsækrejser.dk
Marcus elsker at rejse - gerne med en rygsæk på ryggen langt væk fra Danmark. Hans rejseblog tager udgangspunkt i hans egne backpacking oplevelser, der blandt andet inkluderer rejser til Asien og Central- og Sydamerika.

Maria Rømer

Maria Rømer

www.curlycamper.dk
Maria har en stor passion for natur og friluftsliv. På bloggen kan du læse om Marias rejser og mikroeventyr. Hun hjælper dig med tips til grej, ruter og nyttig viden, så du kan komme ud på dit næste eventyr.

Maria Silje

Maria Silje

www.mariasilje.dk
Maria er kreativ i et køkken, og har en stor passion for god mad og kaffe. På sin blog deler hun sundere opskrifter, og også lidt fra sin hverdag. Hun elsker at inspirere sine læsere til at gå i køkkenet, og hendes opskrifter er altid lette at gå til.

Marie Duhn

Marie Duhn

www.byduhn.dk
Maries blog er en kombination af emnerne rejse, diy og livsstil. Hun er en kreativ sjæl, og udover bloggen holder hun kreative workshops og fotograferer, hvilket du også kan læse meget mere om i hendes blogindlæg.

Marie Samuelsen

Marie Samuelsen

www.laesehestens.dk
Marie har bogbloggen Læsehesten, hvor du blandt andet kan finde indlæg med inspiration fra litteraturverdenen, kulturoplevelser og små glimt fra hverdagenslivet.

Mia & Steffan

Mia & Steffan

www.backpackingtheworld.dk
Mia og Steffan har en stor passion for backpacking og rejser på budget. På bloggen giver de deres bedste rejsetips og guides til de steder, de besøger, så du kan blive klædt bedst muligt på til dit kommende rejseeventyr.

Mia Øllgaard

Mia Øllgaard

www.unikkefund.dk
På Mias blog kan læseren følge med i alle hendes sjove og kreative projekter. Hun elsker at istandsætte gamle møbler, male med kalkmaling og sy boligtilbehør og tøj ud af nyt og gammelt stof, og deler gerne ud af sine idéer.

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen

www.chelleblog.dk
Michelle elsker lingeri, og det samt indlæg om genbrug og vintage blogger hun om på chelleblog.dk. Hun har en forkærlighed for at finde tøj, der er anderledes, og går op i bæredygtighed samt SU-venlige priser.

Monia Magdalena

Monia Magdalena

www.moniamagdalena.com
Monia deler ud af sin hverdag, og skriver om mad, rejser, mode og skønhed. Bloggen er fyldt med opskrifter på sund og lækker hjemmelavet mad, restaurantbesøg, lækkert tøj, naturlige makeuplooks og meget mere.

Nana Klitgaard Danscher

Nana Klitgaard Danscher

www.nanak.dk
En blog om personlig udvikling, der tager udgangspunkt i, hvordan du finder ud af, hvad du selv kan gøre for at få et liv i flow og balance. Og også lidt opskrifter på mad uden sukker, gluten og mælk.

Olivia Noel

Olivia Noel

www.olivianoel.dk
Olivia blogger mest om bolig, krejl og magi. Til tider kommer vi også forbi hendes feministiske holdninger og en smule politik. Udover 25+ planter, bor hun sammen med sin forlovede, Mollyhunden og Mangohamsteren.

Olivia Rose

Olivia Rose

www.rosemedia.dk
Olivia er selvstændig inden for sociale medier og foto, og på sin blog Rose Media skriver hun om iværksætterlivet på godt og ondt. Herudover deler hun ud af tips og gode råd til online branding og kommunikation.

Pernille Kit Larsen

Pernille Kit Larsen

www.seventyone.dk
Pernille har en livsstilblog, hvor hun deler ud af inspiration til en sundere livsstil samt mad, skønhed, bøger og meget mere. Til dagligt bor hun på Lolland med sin kæreste, og er uddannet rengøringstekniker.

Randi Munk

Randi Munk

www.karrieremoar.dk
Karrieremoar handler om karrieremødre og kvinder generelt, og især om udfordringerne ved at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. Randi ønsker at inspirere, og deler masser af gode råd til arbejdslivet.

Rapsine

Rapsine

www.rapsine.dk
Bag bloggen rapsine.dk finder du Dianna Jensen. På bloggen deler hun nemme og simple hverdagsopskrifter på almindelig mad - lavet på ganske normale fødevarer, du kan købe alle steder.

Rikke Møller Olesen

Rikke Møller Olesen

www.rosetid.dk
Rikke skriver personlige blogindlæg, der handler om at finde sig selv og sin egen vej i livet efter stress. Bloggen handler om at leve videre med de erfaringer, stressen har givet samt Rikkes kamp for at finde sin plads i livet.

Sanne Hein Nielsen

Sanne Hein Nielsen

www.scrappesanne.dk
Sanne laver scrapbooking, og deler på sin blog sine fine kreationer. Det er især håndlavede kort, der produceres mange af. Bliv inspireret og få tips og tricks til, hvordan du selv laver personlige kort til fødselsdag, bryllup, konfirmation m.m.

Sanne Rasmussen

Sanne Rasmussen

www.hverdagenhossanne.dk
Bloggen er en nyopstartet livsstilsblog omhandlende hverdagen hos Sanne med emner som minimalisme/simple living samt ernæring og sundhed, som hun har en professionsbachelor inden for.

Sarah Christine

Sarah Christine

www.theklintholms.dk
Sarah blogger om at være alenemor til to drenge med hver deres far. Herudover har hun fokus på livet efter sygemelding med stress og hendes interesse i sundhed, krop og sind.

Silje Storgaard

Silje Storgaard

www.siljestorgaard.com
Silje har en stor passion for alt, hvad der rører sig inden for online marketing, men hun er også optaget af iværksætteri, forretning, gode oplevelser og karriere.

Sofie Fehmerling

Sofie Fehmerling

www.simplysofie.dk
Simply Sofie er en personlig blog, der omhandler alle livets facetter. Sofie skriver om sin hverdag, sin graviditet, sine tanker og meninger om diverse kulturelle og samfundsmæssige emner.

Soulspace Sisters

Soulspace Sisters

www.soulspacesisters.dk
Soulspace Sisters er to holistiske ildsjæle med en fælles mission om at inspirere, vejlede og hjælpe kvinder til at genfinde glæden i livet og skabe det liv, de drømmer om.

Søs Isabell

Søs Isabell

www.isabells.net
Søs Isabell er buddhist og bonusmor. Hendes blog handler om hverdagen i al sin pragt, glæder og sorger og alt det midt imellem, rejser og oplevelser, familiehygge, skønne tips og alt det andet, der tilsammen udgør et liv.

Tamara Norvillo

Tamara Norvillo

www.tamaranorvillo.com
Hos Tamara får du indsigt i dagligdagen som professionel Networker, og det at drive forretning på en anderledes måde. Tamara er uddannet personlig træner og kostvejleder, og deler ud af sin viden om sundhed og livsstil.

Tekla Bach

Tekla Bach

www.glutenfriforbegyndere.dk
Tekla vil gøre livet uden gluten til en leg med så få gener i hverdagen som muligt. Du finder opskrifter og guides til gode glutenfrie råvarer, rejsedestinationer og spisesteder samt glimt fra en hverdag uden gluten.

Tina Andersen

Tina Andersen

www.hverdagsro.dk
På Hverdagsro handler det om mad. Der er fokus på opskrifter på den gode hverdagsmad, og du finder opskrifter på alt fra de gode mormor-klassikere til kreative retter med inspiration fra rejser til fjerne afkroge samt masser af bageopskrifter.

Tina Kejlberg

Tina Kejlberg

www.frubilledkunst.dk
Tina deler ud af sine erfaringer og begejstring for billedkunstundervisning. Selvom den primære målgruppe er undervisere, er der også meget at hente for andre kreative sjæle, der har lyst til at være kreative enten selv eller sammen med deres børn.

Tina Kristensen

Tina Kristensen

www.aldrigmereensom.dk
Tina blogger om ensomhed, og de problemer der kan opstå i forbindelse med ensomheden. Herudover kan du også læse om emner som wellness, der kan være med til at rokke på ensomheden.

Tina Snedker

Tina Snedker

torstedsmugkro.dk
Tina blogger om livet på godt og ondt. Hun ønsker at sætte fokus på de forskellige tabuer, kvinder oplever i livet, og har en åben og ærlig dialog med sine læsere om alt fra appelsinhud og rynker til stress og kærlighed.

Ulrik Kristiansen

Ulrik Kristiansen

www.berlinblog.dk
Bliv inspireret til anderledes oplevelser fra den levende by med skæve, anderledes og inspirerende sider. Artiklerne tager udgangspunkt i byens puls, iværksættere, sport, musik, mad, historien, nye trends, berlinerne og meget mere.

Vibeke Guldager

Vibeke Guldager

www.byguldager.dk
På By Guldager blogger Vibeke råt for usødet og skrevet med et glimt i øjet om, hvordan det er at være rundet de 50 år. Du får et ærligt indblik i hendes liv med mand og bonusbørn - samt en masse TRX-træning.