fbpx

Produkter og tjenester udbydes af:
Media By Heart APS
Byenden 11, Sigerslev

CVR-nr. 40237674

Du kan kontakte mig på:
Lise@mediabyheart.dk

Generelt

Priser & gebyrer

Alle medlemskaber, ydelser og varer (samlet kaldt produkter) købes via Paypal. Alle priser er i danske kroner inkl. moms. Eventuelle gebyr og andre omkostninger vil blive angivet i betalingsvinduet.

Forsendelsesomkostninger for varer er fastsat til 45,- kr. Vi sender kun fysiske varer til Danmark, med mindre andet er aftalt.

Du modtager straks efter købet en kvittering på mail til den opgivne mailadresse.

Betaling bliver trukket, når du godkender købet.

Ændrede betalingsoplysninger

Det er dit eget ansvar at ændre og opdatere dine betalingsoplysninger, hvis du f.eks. har fået nyt kort.

Levering

Levering af digitale varer sker straks efter bestilling i form af en mail med logindetaljer. Husk derfor at angive din email-adresse korrekt.
Leveringstiden ved køb af fysiske varer er normalt 1-7 hverdage. Vi sender med DAO. Du vil modtage en SMS, når pakken er sendt, så du kan følge varens rejse hjem til dig.

Købsprocessen i onlinebutikken

• Kontroller, at produkterne i indkøbskurven stemmer overens med det, du ønsker at bestille.
• Hvis du har handlet hos os tidligere, så indtast din e-mailadresse og tjek, at dine oplysninger stadig
er korrekte.
• Hvis du er ny kunde/medlem, så udfyld felterne med dine oplysninger.
• Følg bestillingsflowet og gennemse ordren, inden du trykker på knappen ”*”.
Kommenterede [JRA1]: Hvornår bliver de trukket?
Kommenterede [JRA2]: Da I nu har fået
fragtomkostninger.
Kommenterede [JRA3]:
• Alle aftaler indgås på dansk. Vi opbevarer aftalen, som du kan modtage en kopi af ved henvendelse
til kontakt@bloggersbyheart.dk. Ekspeditionsgebyr kan forekomme.

Annullering eller ændring af ordre i onlinebutikken

Ønsker du at ændre eller annullere en ordre afgivet i onlinebutikken, skal dette meddeles til vores kundeservice på telefon 29733763 eller send en mail til lise@mediabyheart.dk, gerne med din ordrebekræftelse vedhæftet.

Normalt ekspederes din ordre straks ved bestilling for elektroniske produkter, derfor kan vi ikke garantere, at vi kan nå at annullere din ordre. Du kan så have mulighed for at benytte din fortrydelsesret, se afsnit nedenfor.

Fortrydelsesret

I henhold til dansk lovgivning har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret. For online produkter løber perioden fra købsdatoen, og udløber senest, når du logger ind på platformen, deltager i Facebookgruppen eller logger ind på e-kurset med det betalte materiale.

Ved køb af fysiske varer, starter fortrydelsesretten den dag, hvor varen er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Består et køb af en serviceydelse, og ønsker du, at vi skal påbegynde arbejdet, inden fortrydelsesfristen er udløbet, og fortryder du herefter aftalen inden for fortrydelsesfristen, skal du betale et beløb, som står i forhold til omfanget af det arbejde, der er udført, indtil det tidspunkt, hvor vi modtog dine oplysninger om, at du havde fortrudt, sammenlignet med fuld opfyldelse af aftalen.

Består købet af digitale produkter, der ikke leveres på et fysisk medium, og samtykker du til, at vi påbegynder leveringen, inden fortrydelsesfristen er udløbet, skal du være opmærksom på, at du mister retten til fortrydelse, når du giver samtykket.

Procedure ved fortrydelsesret

Du kan give besked om fortrydelse til Lise@mediabyheart.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Du kan benytte følgende standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk:
”Til Media By Heart APS, Byenden 11, 4660 Sigerslev, E-mail: lise@mediabyheart.dk
Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med
min/vores (*) købsaftale om følgende varer(*)/levering af tjenesteydelser (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato
(*) Det ikke relevante udstreges”

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver fortrydelsesretten, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om, at du fortryder aftalen.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Har du ønsket, at levering af serviceydelser skal påbegyndes, inden fortrydelsesfristen er udløbet, fratrækkes i refunderingen et beløb, som står i forhold til omfanget af serviceydelsen, der er leveret indtil det tidspunkt, hvor vi modtog dine oplysninger om, at du havde fortrudt.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Det betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi.
Det betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Media By Heart IVS at vurdere varens stand.

Abonnementer

Herunder Bloggers By Heart Premium

Generelt om abonnementer
For abonnementer gælder, at abonnementsprisen automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode på det kortnummer, der er angivet ved købet. (en abonnementsperiode kan være fra f.eks. den 17. i en
måned til og med den 16. i den efterfølgende måned, afhængig af hvilken dato du har købt). Kvittering tilsendes pr. mail umiddelbart efter hvert træk. Dit abonnement er løbende, og fortsætter indtil det opsiges.
Evt. stop for login ved manglende betaling. Dog løber abonnementet videre.

Opsigelse af abonnementer

Kontohaverens ansvar

Du er selv ansvarlig for din oplevelse af det købte produkt. Herunder problemer relateret til din netforbindelse, browser, programmer og applikationer med mere.

Datapolitik

Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt efter gældende lovgivning.

Abonnementer

Herunder Bloggers By Heart Premium

Generelt om abonnementer

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode på det kortnummer, der er angivet ved købet. (en abonnementsperiode kan være fra f.eks. den 17. i en måned til og med den 16. i den efterfølgende måned, afhængig af hvilken dato du har købt). Kvittering tilsendes pr. mail umiddelbart efter hvert træk. Dit abonnement er løbende, og fortsætter indtil det opsiges.

Opsigelse af abonnementer

Månedsabonnementer kan til enhver tid opsiges til udgangen af en abonnementsperiode. Hvis abonnementet f.eks. er købt den 17. i en måned, løber abonnementsperioden til og med den 16. i den efterfølgende måned.

Årsabonnementer er bindende i et år fra købsdatoen.

For alle abonnementer gælder det, at du ikke kan få penge tilbage for en igangværende periode. Dette gælder både ved månedlig og årlig betaling.

Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til kontakt@bloggersbyheart.dk. Du vil efterfølgende få en bekræftelse på, at vi har modtaget din opsigelse.

Foredrag og events

Herunder foredrag, events og workshops

Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter”, hvis det på købstidspunktet fremgår, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Det betyder, at tilmelding og køb af live events er bindende. Du kan derfor ikke forvente, at det betalte beløb ved tilmelding kan refunderes, hvis du er forhindret i at deltage. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden, der opfylder betingelserne for deltagelse.

Aflysning
Vi forbeholder os ret til at aflyse foredrag, events og workshops ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af
sygdom og forcemajeure. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden dato, hvor der er ledige pladser. Alternativt refunderes det fulde beløb.

Kontohaverens ansvar
Du er selv ansvarlig for din oplevelse af det købte produkt. Herunder problemer relateret til din netforbindelse, browser, programmer og applikationer med mere.

Rettigheder
Alle rettigheder og produkter tilhører Media By Heart IVS. Ethvert produkt er personligt, og du må derfor ikke sælge, give, udlåne eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Media By Heart IVS.

Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale
og/eller fabrikation.
Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Media By Heart IVS i rimelig tid efter varens modtagelse.
Her anses max to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig anvendelse af produktet.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt hos Media By Heart, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online
klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Lise@bloggersbyheart.dk

Databehandling af personlige og fortrolige oplysninger

Vi behandler oplysninger i en række tilfælde. Herom henvises til vores persondatapolitik.

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.