Produkter og tjenester udbydes af:
Media By Heart
Værebrovej 14, 6. 3
2880 Bagsværd

Du kan kontakte os på:
kontakt@bloggersbyheart.dk

Generelt

Priser & gebyrer

Alle ydelser og produkter købes via Paypal. Alle priser er i danske kroner inkl. moms. Eventuelle gebyr vil blive angivet i betalingsvinduet. Du modtager straks efter købet en kvittering på mail til den opgivne mailadresse.

Ændrede betalingsoplysninger

Det er dit eget ansvar at ændre og opdatere dine betalingsoplysninger, hvis du f.eks. har fået nyt kort.

Fortrydelsesret på abonnementer og fysiske produkter

I henhold til dansk lovgivning har du altid 14 dages fortrydelsesret på et ubrugt produkt, løbende fra købsdatoen. For online produkter gælder det, at fortrydelsesretten kun er gældende, hvis du aldrig har været logget ind på platformen eller deltaget i Facebookgruppen med det betalte materiale.

Der gives 14 dages fuld returret på køb af fysiske varer på hjemmesiden, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dages periode starter den dag, hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os seneste 14 dage efter leveringen, og skal være os i hænde senest 14 dage efter, vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Du giver besked til kontakt@bloggersbyheart.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Det betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Media By Heart at vurdere varens stand.

Kontohaverens ansvar

Du er selv ansvarlig for din oplevelse af det købte produkt. Herunder problemer relateret til din netforbindelse, browser, programmer og applikationer med mere.

Datapolitik

Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt efter gældende lovgivning.

Abonnementer

Herunder Bloggers By Heart Premium

Generelt om abonnementer

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode på det kortnummer, der er angivet ved købet. (en abonnementsperiode kan være fra f.eks. den 17. i en måned til og med den 16. i den efterfølgende måned, afhængig af hvilken dato du har købt). Kvittering tilsendes pr. mail umiddelbart efter hvert træk. Dit abonnement er løbende, og fortsætter indtil det opsiges.

Opsigelse af abonnementer

Månedsabonnementer kan til enhver tid opsiges til udgangen af en abonnementsperiode. Hvis abonnementet f.eks. er købt den 17. i en måned, løber abonnementsperioden til og med den 16. i den efterfølgende måned.

Årsabonnementer er bindende i et år fra købsdatoen.

For alle abonnementer gælder det, at du ikke kan få penge tilbage for en igangværende periode. Dette gælder både ved månedlig og årlig betaling.

Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til kontakt@bloggersbyheart.dk. Du vil efterfølgende få en bekræftelse på, at vi har modtaget din opsigelse.

Foredrag og events

Herunder foredrag, events og workshops

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter”, hvis det på købstidspunktet fremgår hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Det betyder, at tilmelding og køb af live events er bindende. Du kan derfor ikke forvente, at det betalte beløb ved tilmelding kan refunderes, hvis du er forhindret i at deltage. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Aflysning

Vi forbeholder os ret til at aflyse foredrag, events og workshops ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til en anden dato, hvor der er ledige pladser. Alternativt refunderes det fulde beløb.

Rettigheder

Alle rettigheder og produkter tilhører Media By Heart. Ethvert produkt er personligt, og du må derfor ikke sælge, give, udlåne eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Media By Heart.

Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Levering
Levering af digitale varer sker straks efter bestilling i form af en mail med logindetaljer. Husk derfor at angive din email-adresse korrekt.

Leveringstiden ved køb af fysiske varer er 1-7 hverdage. Vi sender med DAO. Du vil modtage en SMS, når pakken er sendt, så du kan følge varens rejse hjem til dig.

Fragten er fastsat til 45,- kr. Vi sender kun fysiske produkter til Danmark med mindre andet er aftalt.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Media By Heart i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig anvendelse af produktet.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt hos Media By Heart, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@bloggersbyheart.dk

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Media By Heart, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Media By Hearts ansatte har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er Media By Heart.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Media By Heart har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@bloggersbyheart.dk.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.