fbpx

Velkommen til
Bloggers By Heart

Vi samler på bloggere med noget på hjerte. Bloggere som ønsker at sparre og netværke med andre, og som ønsker hjælp til at få en endnu bedre blog. 

Vi har et medlemskab, som hedder Premium, til de bloggere, der ønsker en professionel blog. Som Premium medlem hos os får du vejledning og rådgivning til din blog og uvurderlig sparring fra både os og det dygtige fællesskab. Vi hjælper også vores bloggere med samarbejder, med at blive promoveret, udvikle dem og deres blogs.
Læs mere om vores medlemskab her.

 

 
Om Bloggers By Heart

Bloggers By Heart blev skabt i sommeren 2016 med ønsket om at samle selvstændige bloggere i et stærkt og ærligt fællesskab.

Vi er pt. over 80 bloggere, og vi arbejder hele tiden på at optimere Bloggers By Heart og gøre det til et endnu stærkere fællesskab samt at skabe den bedste oplevelse for vores bloggere.

Hos Bloggers By Heart ser vi en virkelig stor værdi i at have selvstændige og passionerede bloggere i vores fællesskab. Derfor bestemmer du som blogger selv over din blog. Frihed er vores nøgleord, og vores bloggere er ikke underlagt restriktioner og vigtigst af alt, så har vi plads til alle. Store som små bloggere.
Samarbejde med virksomheder

Er du virksomhed, og ønsker du at afholde et event eller få synliggjort dit produkt online? Så kan vi hos Bloggers By Heart hjælpe dig med at samarbejde med de bloggere, der passer til lige netop din målgruppe.
Læs mere her!Kvinderne bag

Bag Bloggers By Heart står Katrine Lund Løje og Lise Sommerlund, der sammen har fællesskabet og siden her, hvor de deler guides og tips om blogging.

Lise og Katrine er begge ildsjæle, der brænder for at skabe et fantastisk blogunivers bygget på ærlighed og gennemsigtighed.


Katrine Lund Løje

Jeg er grundlæggeren af Bloggers By Heart, og idéen om et blogfællesskab opstod, da jeg selv savnede at være en del af et blogfællesskab.

Jeg er webmaster og teknisk ekspert, og har mange års erfaring med opbygning af websites og blogs samt online kommunikation. Jeg blogger også selv på min blog katrinelundloeje.dk, hvor jeg deler rejseguides og inspiration til at rejse med børn samt tips til livet som selvstændig.

 

Lise Sommerlund

Jeg har både erfaring indenfor ledelse, salg, forretningsudvikling, undervisning og coaching. Jeg er social media manager, og jeg er meget i kontakt med vores bloggere og virksomheder. Så skriv endelig til mig, hvis du har en god idé, så ser jeg, hvad vi kan gøre for dig.

Jeg er også selv en blogger by heart, og har bloggen lisesommerlund.dk. Her blogger jeg om den minimalistiske livsstil og økonomi.