fbpx

Velkommen til
Bloggers By Heart

Vi samler på bloggere med noget på hjerte. Bloggere som ønsker at sparre og netværke med andre, og som ønsker hjælp til at få en endnu bedre blog.

Vi har et medlemskab, som hedder Premium. Det er til de bloggere, der vil udvikle deres blogs, online tilstedeværelse og skabe en passiv indkomst igennem blogging.

Som Premium medlem hos os får du vejledning og rådgivning til din blog og uvurderlig sparring fra både os og det dygtige fællesskab.

Om Bloggers By Heart

Bloggers By Heart blev skabt i sommeren 2016 med ønsket om at samle selvstændige bloggere i et stærkt og ærligt fællesskab.

Vi er alle bloggere, der altid arbejder på at optimere vores blogs og gøre Bloggers By Heart til et endnu stærkere fællesskab med de bedste redskaber for danske bloggere.

Hos Bloggers By Heart ser vi en virkelig stor værdi i at have selvstændige og passionerede bloggere i vores fællesskab. Derfor bestemmer du som blogger selv over din blog. Frihed er vores nøgleord, og vores bloggere er ikke underlagt restriktioner og vigtigst af alt, så har vi plads til alle. Store som små bloggere.

Kvinde med pink hår. Lise fra bloggers by heart.

Kvinden bag

Bag Bloggers By Heart står jeg, Lise Sommerlund. Jeg har blogfællesskabet og siden her, og deler guides og tips om blogging.

Jeg er en ildsjæl, der brænder for at skabe et fantastisk blogunivers bygget på ærlighed og gennemsigtighed.

Jeg har både erfaring indenfor ledelse, salg, forretningsudvikling, undervisning og coaching. Jeg er media manager og forretningskonsulent.

Jeg er meget i kontakt med vores bloggere og virksomheder. Så skriv endelig til mig, hvis du har en god idé, så ser jeg, hvad vi kan gøre for dig.

Jeg er også selv en blogger by heart, og har bloggen lisesommerlund.dk. Her blogger jeg om den minimalistiske livsstil og økonomi.

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.