Velkommen til
Bloggers By Heart

Bloggers By Heart er et fællesskab, der samler på bloggere med noget på hjerte, som ønsker at sparre og netværke med hinanden. Samtidig hjælper vi vores bloggere med at blive promoveret blandt andet på vores sociale medier og via gæsteblogging her på hjemmesiden.

Bloggers By Heart er et gratis fællesskab for alle, der blogger på WordPress.org.


Bag om Bloggers By Heart

Bloggers By Heart blev skabt i sommeren 2016 med ønsket om at samle selvstændige bloggere i et stærkt og ærligt fællesskab.

Vi er pt. over 70 bloggere, og vi arbejder hele tiden på at optimere Bloggers By Heart og gøre det til et endnu stærkere fællesskab samt at skabe den bedste oplevelse og aftaler for vores bloggere.

Hos Bloggers By Heart ser vi en virkelig stor værdi i at have selvstændige og passionerede bloggere i vores fællesskab. Derfor bestemmer du som blogger selv over deres din blog. Frihed er vores nøgleord, og vores bloggere er ikke underlagt restriktioner og vigtigst af alt, så koster det ikke noget at være med.

Hos os er der plads til alle. Store som små bloggere. Bloggere, der ønsker at netværke og sparre med andre bloggere.
Samarbejde med virksomheder

Er du virksomhed, og ønsker du at afholde et event eller få synliggjort dit produkt online? Så kan vi hos Bloggers By Heart hjælpe dig med at samarbejde med de bloggere, der passer til lige netop din målgruppe.
Læs mere her!Kvinderne bag

Bag Bloggers By Heart står Katrine Lund Løje og Lise Sommerlund, der sammen også har siden Blogguides.dk, hvor de deler guides og tips om blogging.

Lise og Katrine er begge ildsjæle, der brander for at skabe et fantastisk blogunivers bygget på ærlighed og gennemsigtighed.


Katrine Lund Løje

Jeg er grundlæggeren af Bloggers By Heart, og idéen om et blogfællesskab opstod, da jeg selv savnede at være en del af et fællesskab.

Jeg er webmaster og teknisk ekspert, og har mange års erfaring med opbygning af websites og blogs samt online kommunikation. Det kan du læse meget mere om på min egen blog katrinelundloeje.dk, hvor jeg skriver om livet som mompreneur samt deler tips til din online tilstedeværelse.

 

Lise Sommerlund

Jeg har både erfaring indenfor ledelse, salg, forretningsudvikling, undervisning og coaching. Jeg er social media manager, og jeg er meget i kontakt med vores bloggere og virksomheder. Så skriv endelig til mig, hvis du har en god idé, så ser jeg, hvad vi kan gøre for dig.

Jeg er også selv en blogger by heart, og har bloggen lisesommerlund.dk. Her blogger jeg om den minimalistiske livsstil og økonomi.