fbpx

Kære blogger 🤝 Du kan nu skrive dig på ventelisten til premium ved at klikke her.  👈 Og modtag også særlige fordele, kun for dig på ventelisten.

Velkommen til
Bloggers By Heart

Vi samler på bloggere med noget på hjerte. Bloggere som ønsker at sparre og netværke med andre, og som ønsker hjælp til at få en endnu bedre blog.

Vi har et medlemskab, som hedder Premium. Det er til de bloggere, der vil udvikle deres blogs, online tilstedeværelse og skabe en passiv indkomst igennem blogging.

Som Premium medlem hos os får du vejledning og rådgivning til din blog og uvurderlig sparring fra både os og det dygtige fællesskab.

Om Bloggers By Heart

Bloggers By Heart blev skabt i sommeren 2016 med ønsket om at samle selvstændige bloggere i et stærkt og ærligt fællesskab.

Vi er pt. over 80 bloggere, og vi arbejder hele tiden på at optimere Bloggers By Heart og gøre det til et endnu stærkere fællesskab samt at skabe den bedste oplevelse for vores bloggere.

Hos Bloggers By Heart ser vi en virkelig stor værdi i at have selvstændige og passionerede bloggere i vores fællesskab. Derfor bestemmer du som blogger selv over din blog. Frihed er vores nøgleord, og vores bloggere er ikke underlagt restriktioner og vigtigst af alt, så har vi plads til alle. Store som små bloggere.

Kvinde med pink hår. Lise fra bloggers by heart.

Kvinden bag

Bag Bloggers By Heart står jeg, Lise Sommerlund. Jeg har blogfællesskabet og siden her, og deler guides og tips om blogging.

Jeg er en ildsjæl, der brænder for at skabe et fantastisk blogunivers bygget på ærlighed og gennemsigtighed.

Jeg har både erfaring indenfor ledelse, salg, forretningsudvikling, undervisning og coaching. Jeg er media manager og forretningskonsulent.

Jeg er meget i kontakt med vores bloggere og virksomheder. Så skriv endelig til mig, hvis du har en god idé, så ser jeg, hvad vi kan gøre for dig.

Jeg er også selv en blogger by heart, og har bloggen lisesommerlund.dk. Her blogger jeg om den minimalistiske livsstil og økonomi.

Opt In Image
Vil du have tips til blogging?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tips og inspiration til din blog samt seneste nyt fra Bloggers By Heart.

Du får blandt andet guiden "12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud".

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Læs vores privatlivspolitik her.

error: Content is protected !!