fbpx

Samarbejd med vores bloggere

Hos Bloggers By Heart er det utroligt vigtigt for os, at du som virksomhed føler dig i gode hænder og ikke mindst hørt.

Som virksomhed kan du selv vælge, om du vil tage kontakten selv med vores bloggere eller gå igennem Bloggers By Hearts manager Lise Sommerlund.

Lise agerer som et sikkerhedsled for at sikre, at alle regler og aftaler bliver overholdt. Hvis du vælger at tage kontakt til Lise, vil hun finde de bedste kandidater for samarbejdet til dit produkt, målgruppe og budget.

Vi anbefaler, du tager kontakt til Lise, hvis du ønsker et samarbejde med flere bloggere på én gang, er helt ny i influencerverdenen, eller hvis du vil spare tid på at finde de bedste kandidater til din virksomhed, målgruppe og budget.

Ved at have Lise ind over et samarbejde skaber vi en ekstra sikkerhed og tryghed for dig som virksomhed.

Er du nysgerrig på, hvordan et samarbejde kunne se ud og ikke mindst, hvad det kan koste? Så kan du tage direkte kontakt til Lise ved at sende hende en mail på lise@bloggersbyheart.dk.

Så finder hun den bedste løsning til dig.

Vil du selv finde din blogger?

Ønsker du selv at finde en kandidat til dit samarbejde, har vi gjort det så nemt for dig som muligt. Under “Vores Bloggere” finder du alle bloggerne hos Bloggers By Heart. Her finder du blog, beskrivelse samt links til sociale medier og blog. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at vi har to medlemskaber hos os.

Vi anbefaler, at du i første omgang kigger under fanen “Premium” i vores bloggerkartotek. Dette skyldes, at disse bloggere er mere erfarne, og er mere i direkte kontakt med os.

Bloggere, som ikke findes under Premium, kategoriserer vi som hobbybloggere. Dette er der intet galt i, disse er blot ikke gået skridtet videre ind i Premium, hvor bloggerne bliver holdt mere opdaterede om love, regler og nyt inden for blogging og online markedsføring.

Finder du en blogger, og vil du gerne benytte dig af vores service med vores manager Lise, så skriv blot til hende med dine ønsker og den eller de bloggere, du gerne vil indgå samarbejde med. Du fanger hende på mailen lise@bloggersbyheart.dk, så sørger hun for, det hele går, som det skal.

Kvinde med pink hår. Lise fra bloggers by heart.
error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.