Influencer marketing

Bloggerne hos Bloggers By Heart er selvstændige bloggere med noget på hjerte. De giver en ægte og jordnær oplevelse hos deres læsere, og så er de super engagerede, og brænder for at hjælpe og inspirere deres læsere.

Mange af vores bloggere er mikroinfluencers inden for en bestemt niche med dedikerede følgere. Det er derfor utrolig attraktivt for jer som virksomhed at samarbejde med de af vores bloggere, som passer på jeres målgruppe og brand.

Design & Bolig

Søger du en blogger inden for boligindretning? Flere af vores bloggere giver deres mening, inspiration og tips om tendenserne.

Hverdagsliv & familie

Vi ved alle er lidt nysgerrige efter at vide, hvordan andre lever. Så leder du efter personlige bloggere, som giver et kig ind i deres hverdag og tanker? Så finder du dem her.

Mode & skønhed

Søger du bloggere med fingeren på pulsen inden for mode og skønhed? Bloggere, der deler inspiration til garderoben og skønhedstips, så kig her.

Online medier

Vi har også dygtige bloggere, der har en passion for online medier. De deler ud af tips, gode råd og anbefalinger om alt fra Instagramtips og tricks til SEO. Se dem lige her.

Sundhed & personlig udvikling

Sundhed handler om fysisk og mental balance. I netværket har vi flere virkelig dygtige bloggere, som deler deres erfaring om både mental og fysisk sundhed. Tjek dem ud her.

Hobby & fritid

Kreative og passionerede. Det kendetegner vores bloggere her. Her finder du bloggere, der laver alt lige fra DIY-projekter til selvforsyning i haven.

Karriere & økonomi

Er du på udkig efter bloggere, der deler karriereråd og iværksættertips, eller som skriver om at få en sundere økonomi med mere overskud? Så tag et kig på bloggerne her.

Mad & drikke

Uhmmm… Vores madbloggere giver os alle sammen så meget inspiration. Smukke, lækre billeder og gode guides. Dem finder du her.

Kultur & Samfund

Skal du have gjort opmærksom på en kulturel begivenhed, en bog, et museum eller et teaterstykke? Vores bloggere her går op i politik, kunst og samfund.

Rejse & friluftsliv

Skal du have promoveret en rejsedestination eller en oplevelse, så skal du kigge på vores dygtige rejsebloggere. De inspirerer til den fedeste tur, hvad end det er et mikroeventyr eller en storbyferie.

Samarbejd med vores bloggere

Som virksomhed har du mulighed for at få kontakt til vores bloggere her hos Bloggers By Heart, og derved få dit budskab ud til deres følgere. Vi hos Bloggers By Heart står for kontakten mellem jer som virksomhed og bloggeren, og sørger for at finde de bloggere og den løsning, der passer bedst til jeres brand og produkt.

Vi tilbyder også at hjælpe dig med at holde events for vores bloggere, hvilket kan være en effektiv måde at nå ud til et større publikum på, hvis I for eksempel lancerer et nyt produkt, eller gerne vil skabe opmærksom om jeres brand.

Vi ser det som vores vigtigste opgave at støtte både virksomheder og bloggere i at få succes online. Det gør vi igennem løbende vejledning om markedsføringsloven, og så hjælper vi vores bloggere med at skabe den rigtige trafik til deres blogs blandt andet ved hjælp af SEO, sociale medier med mere, som kan gavne deres eksponering indenfor deres niche. For jer betyder det øget eksponering og nemmere kontakt til bloggerens niche. Dette skaber større kendskab til jeres produkter indenfor jeres ønskede niche, og vi gør det samtidig nemmere for vores bloggere at tjene penge på deres indhold, så de kan koncentrere sig om at udvikle sig og levere kvalitetsindhold til deres kvalitets følgere.

Ønsker du som virksomhed at samarbejde med os hos Bloggers By Heart, så kontakt os for at høre om mulighederne for en redaktionel kampagne, et event eller andet. Kontakt Lise på lise@bloggersbyheart.dk, så finder vi den rette kobling mellem vores bloggere og din virksomhed til gavn for begge parter.

Samarbejdsaftaler til Premium

I vores medlemsskab Bloggers By Heart Premium tilbyder vi rabataftaler til vores bloggere. Kan du tilbyde en god rabataftale til vores bloggere, så kontakt os endelig.