fbpx

Samarbejd med vores bloggere

Hos Bloggers By Heart er det utroligt vigtigt for os, at du som virksomhed føler dig i gode hænder og ikke mindst hørt.

Som virksomhed kan du selv vælge, om du vil tage kontakten selv med vores bloggere eller gå igennem Bloggers By Hearts manager Lise Sommerlund.

Lise agerer som et sikkerhedsled for at sikre, at alle regler og aftaler bliver overholdt. Hvis du vælger at tage kontakt til Lise, vil hun finde de bedste kandidater for samarbejdet til dit produkt, målgruppe og budget.

Vi anbefaler, du tager kontakt til Lise, hvis du ønsker et samarbejde med flere bloggere på én gang, er helt ny i influencerverdenen, eller hvis du vil spare tid på at finde de bedste kandidater til din virksomhed, målgruppe og budget.

Ved at have Lise ind over et samarbejde skaber vi en ekstra sikkerhed og tryghed for dig som virksomhed.

Er du nysgerrig på, hvordan et samarbejde kunne se ud og ikke mindst, hvad det kan koste? Så kan du tage direkte kontakt til Lise ved at sende hende en mail på lise@bloggersbyheart.dk.

Så finder hun den bedste løsning til dig.

Vil du selv finde din blogger?

Ønsker du selv at finde en kandidat til dit samarbejde, har vi gjort det så nemt for dig som muligt. Under “Vores Bloggere” finder du alle bloggerne hos Bloggers By Heart. Her finder du blog, beskrivelse samt links til sociale medier og blog. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at vi har to medlemskaber hos os.

Vi anbefaler, at du i første omgang kigger under fanen “Premium” i vores bloggerkartotek. Dette skyldes, at disse bloggere er mere erfarne, og er mere i direkte kontakt med os.

Bloggere, som ikke findes under Premium, kategoriserer vi som hobbybloggere. Dette er der intet galt i, disse er blot ikke gået skridtet videre ind i Premium, hvor bloggerne bliver holdt mere opdaterede om love, regler og nyt inden for blogging og online markedsføring.

Finder du en blogger, og vil du gerne benytte dig af vores service med vores manager Lise, så skriv blot til hende med dine ønsker og den eller de bloggere, du gerne vil indgå samarbejde med. Du fanger hende på mailen lise@bloggersbyheart.dk, så sørger hun for, det hele går, som det skal.

Vælg kategori og find din blogger

Premium

Vores Premium-bloggere er de af vores bloggere, der gerne vil endnu mere med deres blog. Her finder du dygtige bloggere inden for mange forskellige emner og nicher. Via deres medlemskab bliver de holdt opdaterede om love, regler og nyt inden for blogging og online markedsføring.

Hverdagsliv & familie

Hverdagsliv og familie er vores største kategori, da vi har mange bloggere, der deler personlige indlæg fra deres liv. Vi ved, at alle er lidt nysgerrige efter at vide, hvordan andre lever, så leder du efter personlige bloggere, som giver et kig ind i deres hverdag og tanker? Så finder du dem her.

Hobby & fritid

Kreative og passionerede er kendetegnene hos vores bloggere i denne kategori. Her finder du bloggere, der laver alt lige fra DIY-projekter til selvforsyning i haven.

Karriere & økonomi

Er du på udkig efter bloggere, der deler karriereråd og iværksættertips, eller som skriver om at få en sundere økonomi med mere overskud? Så tag et kig på bloggerne her.

Design & Bolig

Søger du en blogger inden for boligindretning? Flere af vores bloggere har stor interesse og viden inden for indretning, og giver deres mening, inspiration og tips om tendenserne.

Kultur & Samfund

Skal du have gjort opmærksom på en kulturel begivenhed, en bog, et museum eller et teaterstykke? Vores bloggere i denne kategori går op i politik, kunst og samfund med en nysgerrig og kritisk sans.

Mode & skønhed

Søger du bloggere med fingeren på pulsen inden for mode og skønhed? Så tjek vores dygtige bloggere ud i denne kategori. De deler ud af masser af inspiration og tips til garderoben og makeuplooket.

Mad & drikke

Uhmmm…
Vores madbloggere giver os alle sammen så meget inspiration samt gode råd til madlavningen. De tager smukke, lækre billeder og laver gode guides og madplaner.

Online medier

Vi har også dygtige bloggere, der har en passion for online medier og digital markedsføring. De deler ud af tips, gode råd og anbefalinger om alt fra Instagramtips og tricks til SEO og blogging.

Rejse & friluftsliv

Skal du have promoveret en rejsedestination eller en oplevelse, så skal du kigge på vores dygtige rejsebloggere. De inspirerer til den fedeste tur, hvad end det er et mikroeventyr eller en storbyferie.

Sundhed & personlig udvikling

Sundhed handler om fysisk og mental balance. I netværket har vi flere virkelig dygtige bloggere, som deler deres erfaring om både mental og fysisk sundhed samt personlig udvikling.