fbpx

Samarbejd med virksomheder

Hos Bloggers By Heart håndterer vi en del samarbejder for vores bloggere. Vi har siden februar lavet en ny model for vores samarbejder, der garanterer betaling og fair behandling af dig som blogger. Vores blogger manager Lise går ind og agerer sikkerhedsled mellem dig og virksomheden, så du undgår at stå i en unfair situation som blogger.

Dette er dog en service, som vi kun tilbyder for vores Premium medlemmer. Har du din egen WordPress.org blog, så læs mere om fordelene ved at blive Premium medlem her.

Men hvad gør Lise egentlig?

Lise går ind og står for hele korrespondancen med virksomheden, så du som blogger, kun skal koncentrere dig om at lave godt indhold. Vi har erfaring med samarbejder både danske og udenlandske virksomheder.

Der er ingen aftale, før alle parter har godkendt den, og du forbliver stadig den selvstændige blogger, du altid har været. Det er dog meget vigtigt for os, at alle love og gældende regler er overholdt, når vi indgår et samarbejde.

Vil du vide mere om Premium og blive klogere på, hvordan det er at være Premium-blogger i blogfællesskabet Bloggers By Heart, så læs mere om Premium hos Bloggers By Heart her.

Premium er et medlemskab skræddersyet til dig som selvstændig blogger.

Har du spørgsmål om Premium, så send endelig en mail til os på kontakt@bloggersbyheart.dk

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.