fbpx

Bloggers By Heart udvider med Premium

Vi har en fantastisk nyhed til dig, som blogger hos Bloggers By Heart! Fællesskabet er vokset rigtig meget det sidste år, og mange af vores selvstændige bloggere er vokset. YAY! Derfor har vi længe arbejdet på en udvidelse og ny mulighed for vores selvstændige bloggere. Bloggere som fortsat ønsker muligheden for at arbejde selvstændigt og gro deres blog. Bloggers By Heart udvides nemlig med et nyt Bloggers By Heart Premium medlemsskab.

Fra bloggere til bloggere

Bag Bloggers By Heart står vi, Lise og Katrine. Vi er bloggere selv, og fra start har Bloggers By Heart haft stor fokus på, hvilke udfordringer selvstændige bloggere kunne få samt skabe netværk og synlighed for de bloggere, som har valgt at stå uden for et kommercielt netværk ligesom os selv.

Bloggers By Heart har fra start ikke kostet penge at være medlem af. Dette begyndte dog at give os nogle udfordringer i takt med, at fællesskabet voksede. Især i forhold til muligheden for at investere mere tid og få flere ressourcer til fællesskabet. Vi er blevet kontaktet af mange af jer, og har snakket med mange, som også har været interesserede i en bredere løsning. Derfor har vi nu skabt Bloggers By Heart Basic og Bloggers By Heart Premium, og vi ønsker stadig at være et fællesskab, hvor der er plads til alle.

Vi vil gerne styrke den enkelte blogger

Lige meget, om du er en ny eller garvet blogger, så er der plads til dig her hos os. Vil vi gerne møde dig, der hvor du er, og styrke dine færdigheder, så du kan komme videre selv. Hos mange kommercielle netværk, har du din blog på deres platform. Der er vi lige omvendt, vi ønsker at hjælpe dig, der vil selv. Vi vil gerne lære dig, hvordan du kan hjælpe dig selv, så du kan få den succes, du fortjener. 

Bloggerne bliver hørt med Bloggers By Heart Premium

Der har i lang tid været et ønske om et særligt sted til de mere seriøse bloggere. Bloggere, som ønskede endnu mere kontakt til os, og som havde lidt andre udfordringer end hobbybloggeren. Det kan være spørgsmål som at lave sin blog til en business, iværksætteri, samarbejder og meget mere.

Tanken bag Premium medlemskabet har hele tiden været, at det skulle give mening for dig at være medlem. I det lange løb arbejder vi på, at dine omkostninger i forbindelse med seriøs blogging skal ned. Og at vi ved at stå sammen kan gøre det nemmere og bedre for selvstændige bloggere at stå uden for et kommercielt netværk. Så hvis du tager springet til Premium, så kan du være sikker på, at vi gør alt for at styrke dig, så du bevarer din selvstændighed som altid, men stadig har et netværk og samarbejdspartnere i alle dine medbloggere med samme drøm.

Det får du ved at melde dig til Premium

Først og fremmest så støtter du fællesskabets eksistens ved at købe vores Premium medlemsskab. Du er derfor med til at sikre, at fremtidige bloggere selv har en chance som selvstændige, og fortsat kan findes i på vores hjemmeside som hidtil. Vi har også skabt et særligt badge til dig, der støtter os, dette kan du frit bruge på dit blog i stedet for vores normale logo.

I vores Premium medlemskab får du:

  • Adgang til vores Premiumportal. Her kan du finde fordele, guides og meget mere til dig som er Premium medlem. Portalen udvikles løbende, og der vil blive flere fordele i fremtiden.
  • Adgang til Premium Facebookgruppen
  • Adgang til rabataftaler særligt til selvstændige bloggere
  • Du får muligheden for at møde os på ugentlige arbejdsdage, primært i København
  • Mere fokus på feedback og styrkelse af dit brand
  • Eksklusive bloggerevents plus en Premium juleafslutning
  • Unik mulighed for at netværke med bloggere som dig
  • Muligheden for at gæsteblogge her på bloggersbyheart.dk
  • Fri deltagelse i serier som f.eks. vores julekalender
  • Promovering på vores Instagram samt mulighed for takeover

Vi har lavet en særlig pris til de af jer, der vælger at støtte os fra start. Prisen bliver 95 kr./md., men hvis du tilmelder dig inden den 31. marts 2019, og køber et års abonnement, så sparer du 420 kroner.

Vi håber, du kan lide vores nye Premium medlemsskab, og har lyst til at støtte op om fællesskabet. Du kan læse mere om Premium og tilmelde dig her!

Har du spørgsmål eller ønsker, så kontakt os endelig på kontakt@bloggersbyheart.dk. Vi vil elske at høre fra dig 🙂

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.