fbpx

My sweet spot – Bloggernes favoritsteder

Hænder danner et hjerte. My sweet spot serien.

Den varme August er snart fløjet forbi.

I måneden, der er gået har bloggerne fra Bloggers By Heart Premium delt deres sweet spots. Deres favoritsteder, som giver energi og ro.

Det er en sommer, som har givet tid til fordybelse for mange af os. De fleste, hvis ikke alle bloggerne, har været inspireret af staycations, samt hvad vi kunne lave i denne unikke sommer herhjemme i Danmark.

Sus igennem bloggernes indlæg fra My Sweet Spot serien og bliv inspireret.

 

Bagvrk.dks blogger Lena puster melMy sweet spot er vores shelter i haven. ⁠

🌳 Shelteret ligger tilbagetrukket under det kæmpestore egetræ, hvor man knap kan høre de legende børn på vejen. ⁠ Om formiddagen er der sol, om eftermiddagen skygge, men altid er der læ for vinden og ro, så man kan slappe helt af 👌😊⁠ ⁠

Læs mere om mit helt særlige sweet spot på bagvrk.dk 

Forfatter og blogger K. l. bergerHusker du at samle ny energi?⁠ ⁠

Jeg er selvstændig i en branche hvor stort set alt foregår foran en computer. Derfor er hjemmekontoret naturligvis vigtigt, og er indrettet, så det er funktionelt, men også hyggeligt.⁠ ⁠ Men endnu vigtigere er det, at samle ny energi. At komme ud, opleve, trække vejret dybt og finde de små stunder og fantastiske øjeblikke som giver nye åndedrag til arbejdet.

For mig, sker det i naturen.⁠🍃⁠ ⁠

⁠ ⁠Læs mere om mit sweet spot på thebookpit.com

 

Smilende signe. Rejseblogger fra rejsebloggen eventyrlysten.dkDerfor er det fantastisk at sejle!⁠

Mit favoritsted er på en båd på vandet. ⁠ Det kan være næsten hvilken som helst båd, så længe den kan føre mig fra A til B og give mig flotte omgivelser undervejs.⁠ ⁠

Når man sejler handler det nemlig ikke kun om at komme fra A til B, men lige så meget om at nyde turen og få oplevelser undervejs. Derfor elsker jeg at sejle.

Læs mere om, hvorfor det er fantastisk at sejle på eventyrlysten.dk

 

Smilende Helle. Rejseblogger fra rejsebloggen 5fodspor.dkHejsminde ⁠i Sønderjylland⁠

I mit sweetspot indlæg tager jeg dig med til et af de ganske særlige steder i Danmark, hvor man kan se solen stå op og gå ned i vand – med bare få meters afstand 🌅⁠ ⁠

En ukendt perle ved Lillebælt, som udover smuk natur og vand også huser en masse interessant historie om Sønderjylland.⁠

Læs mere om Hejlsminde i sønderjylland på 5fodspor.com

 

Tekla med glutenfrie knækbrød. Madblogger fra madbloggen teklaskøkken.dkJeg havde aldrig troet jeg skulle sige det her👇⁠

Men Aalborg har nu en lige så stor plads i mit hjerte som Odense. Derfor har jeg selvfølgelig et par sweet spots begge steder – De steder hvor jeg føler mig allermest hjemme i de to byer, jeg elsker ❤️⁠ ⁠Jeg er så heldig at bo midt i et af mine sweet spot i Aalborg, nemlig på havnefronten med udsigt til fjorden.

Du kan læse mere om, hvor i Aalborg og Odense du kan finde ro og fordybelse midt i storbyens pulserende liv.

Så læs mere om mit sweet spot på teklapaaeventyr.dk

 

smilende ida med briller. Forfatter og blogger på idaeowyn.comMy sweet spot med Kim Kelly er i skovene og ved vandet på Falster.

Jeg elsker at skrive om Kims (hun er ansat ved FE) kamp for overlevelse i den Litauiske natur, mens jeg selv ligger på en fredfyldt strand og nyder stilheden, duften af tang og lidt råd 🍃⁠ ⁠ Så nøjes jeg med at forestille mig lyden af bomber, skrig og død… ⁠ ⁠ På nær når jeg spiller hardball med gutterne i Kettinge, så leger vi vildt. Krimiforfatteren er lidt af en gungirl i sin fritid 😉

Jeg har faktisk flere grunde til, at jeg elsker at komme ud i naturen og arbejde derude på min krimi. ⁠ Læs mere om mit sweet spot på idaeowyn.com/blog

 

Madbloggeren Bianca fra madbloggen homebybianca.dk laver kage.En rolig oase indrettet til hele familien⁠.

I min udestue har vi fokus på fordybelse og ro, men der er også plads til larmende middage 🎉⁠ ⁠ Den forlænger udetiden og er indrettet, så der er plads til hele familien.⁠ ⁠ Se hvilke tanker vi har gjort os og bliv inspireret til at indrette din egen oase ✨⁠

Læs mere om mit sweet spot og, indretningen af vores udestue på homebybianca.dk

 

Torup slot og Bøgeskov er mit sweet spot

Når familien skal på tur, tager vi ofte til Torup Slot og bøgeskov, der ligger 20 km. fra Malmø, hvor vi bor 🇸🇪⁠

Det er et skønt naturområde med en stor skov, et fint slot, en hyggelig café samt en sej trælegeplads🍀⁠ ⁠

Du kan læse mere om Torup Slot og Bøgeskov på katrinelundloeje.dk

 

rejseblogger med krøller. Maria fra curlycamper.dk.Vi har alle et særligt sted, hvor vi slapper af og finder ro – et sweet spot, et yndlingssted.⁠

For mit vedkommende er det i naturen, jeg finder ro, lader batterierne op og får styr på tankerne.⁠ ⁠ Vesterhavet har en særlig plads i mit hjerte, og så er jeg vild med at komme op i højderne og få fantastiske udsigter over det danske landskab.⁠ ⁠

I dag kan du læse om de steder i naturen, jeg er særlig tiltrukket af og finde inspiration til, hvor du kan tage hen og finde helt unik natur i vores smukke land 🍃⁠ ⁠Læs mere om mine sweetspots i naturen på curlycamper.dk.⁠

 

Smilende helle foran vandfald. Rejseblogger fra rejsebloggen helles-univers.dkNaturen – Mit sweet spot – Min vej videre i livet

En tidlig tirsdag morgen som blot 25 årig lå jeg der i min seng og kunne ikke selv komme op. Jeg nærmest skreg af smerte og kunne knapt bevæge mig.⁠ ⁠

Fra et liv med en arbejdsuge på +50 timer, træning hver morgen og fest og farver i weekenden stod min verden pludselig helt stille.⁠ ⁠ Sådan startede min kamp tilbage i livet.

5 år med konstante smerter og fysiske begrænsninger har givet et nyt livssyn. Det er så vigtigt at leve livet fuldt ud, for hvad hvis det stopper i morgen ❤️⁠

Den dag i dag værdsætter jeg livet på en helt anden vis og sætter utrolig stor pris på at være i stand til at opnå unikke oplevelser. Naturen har i denne proces været altafgørende. Det er her jeg slapper af, samler energi og store oplevelser 🍃⛰️⁠

Vil du vide mere om mig og blive inspireret til store oplevelser i naturen med familien? 🌳⁠ ⁠ Læs mere på helles-univers.dk

 

Rødhåret livstilsblogger siri Mit sweet spot – Skodsborg strand⁠

⁠Et sted jeg tager hen ofte – ja faktisk hele året – er Skodsborg strand.⁠ Der er smukt, sjældent overfyldt, og så kan børnene få en is, efter at de har okset rundt i vandet eller i sandet 🍦⁠

Til de ekstra friske, er der også mulighed for vinterbadning, da badebroen er lang og i læ.

Læs mere om mit sweet spot og skodsborg strand på copenhagendaily.dk.

 

smilende blond kvinde og minimalistisk blogger fra pigenderdesignedesintid.dkKom på besøg hos mig i mit yndlingsrum 👇⁠

Mit indlæg i ‘My Sweet Spot’ kavalkaden handler om at indrette for at støtte op om hverdag, drømme og værdier.⁠

Køkkenet er et sted, som altid er i gang, og du vil næsten altid finde mig herinde: enten laver jeg mad ved komfuret, eller også blogger jeg ved spisebordet 👩‍🍳👩‍💻⁠

Se, hvordan jeg bor og læs hvordan jeg har skabt mit yndlingssted på pigenderdesignedesintid.dk

 

Kvinde med pink hår. Lise fra bloggers by heart.

⁠Min by er mit sweet spot

For en måneds tid siden, rykkede vi pælene op i den Københavnske forstad Bagsværd og rykkede til den lille mikroby Sigerslev på Stevns. Den absolut bedste beslutning nogensinde.

I dag vil jeg gerne fortælle dig, hvorfor Sigerslev er mit Sweet spot og hvad du kan opleve i området.

Stevns og Sigerslev er absolut et besøg værd 😊 Hop over på bloggen og læs mere om den lille familieby Sigerslev på stevns🌱

 

Smilende kvinde med mørk hår. Bloggeren didde fra diddeplet.dkHar du også et sted du kalder ”my sweet spot” ?? ⁠

Et særligt sted hjemme, i byen eller i naturen som betyder noget særligt for dig? ⁠

Mit særlige sted er min havestol på min altan. Det er ikke et særligt eksotisk sted. Faktisk sidder jeg ikke særlig godt i stolen og udsigten er til en kæmpe stor orange skorsten – men alligevel er det er ”My sweet spot.” 🌸⁠

Hvorfor lige dette sted spørg du måske?⁠
Hvad er det der gør dette sted til noget særligt for mig? ⁠
Forklaringen er ret enkel 😊⁠

Du finder forklaringen i mit indlæg ”my sweet spot” på diddeplet.dk.

Følg med hver måned i vores serier her på Bloggers By Heart ved at følge vores Instagram for bloggere @bloggersbyheart.

Er du selv blogger og vil du lege lidt med os? Så hop ind og meld dig til vores Facebookgruppe for wordpress-bloggere.

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.