fbpx

Kære blogger 🤝 Du kan nu skrive dig på ventelisten til premium ved at klikke her.  👈 Og modtag også særlige fordele, kun for dig på ventelisten.

Ny workbook for bloggere – Bring dine blogindlæg til næste niveau

workbook for bloggere

Kender I det, når man har gået rundt med en hemmelighed længe, og glæder sig til at fortælle den. I dag kan vi endelig fortælle jer om vores nye lille bloggerbaby – en workbook for bloggere 😊

Modtagelsen har allerede været overvældende, og de af vores bloggere, der har modtaget bogen, er rigtig glade for den.

“Nu får jeg et overskueligt overblik, som kan hjælpe min blog på rette vej”, olivianoel.dk

“Den er indbydende og lækker. Den har den struktur, jeg ikke selv har. Alt det jeg har inde i hovedet, står nu på papir. I love it. Jeg får lyst til at komme i gang med at skrive blogindlæg med det samme”, byguldager.dk

“Da jeg tog bogen i brug, gav dens opbygning mig inspiration til endnu mere, og jeg begyndte at notere tanker og idéer på en måde, der mindede om dengang, vi skrev poesibøger 😄 Nu er jeg så inspireret af denne superfine, hyggelige og relevante bog, der samtidig minder om, hvad et blogindlæg skal indeholde, og hvordan det skal promoveres,” raskeriet.dk

workbook for bloggere

Hvad indeholder vores workbook for bloggere?

Når du gerne vil tage din blog til næste niveau, så kan der være rigtig mange detaljer, der skal huskes. I vores workbook for bloggere får du et overskueligt overblik, når du skal lave blogindlæg. Vores workbook indeholder blandt andet værdifulde tjeklister og bud på, hvordan du kan få dit indlæg delt bedst muligt. Bogen indeholder også en sektion til udarbejdelse af din blogs persona. Med vores workbook kan du altså være sikker på, at dine blogindlæg bliver lavet og delt bedst muligt, og du kan nemt holde den røde tråd på din blog.

Info om vores workbook for bloggere:

  • Du kan udfylde vigtig info om din blogs persona.
  • Du kan holde styr på dine blogindlæg og udfylde tjeklister til 13 indlæg.
  • Du får tjeklister, så du kan holde styr på, om indlægget er delt på dine sociale medier.
  • Igennem hele bogen har du mulighed for at skrive noter.

Hvorfor er en workbook en god idé?

Vi arbejder mere og mere online, men det kan være en stor hjælp at skrive noter ned i hånden. Det kan hjælpe dig med at blive inspireret og huske tingene bedre, når du går væk fra skærmen. Samtidig hjælper workbooken dig med at holde et overskueligt overblik over din blog, og den er nem at have med i tasken, så du kan skrive noter på farten.

workbook for bloggere

Hvem er vores workbook til?

Bogen er tiltænkt alle, der blogger, eller gerne vil i gang med at blogge. Vi har først og fremmest lavet bogen til vores bloggere hos Bloggers By Heart. Når du tilmelder dig et års medlemskab hos Bloggers By Heart, får du bogen tilsendt, og du vælger selvfølgelig selv, om din workbook skal være lyseblå eller lyserød.

Læs mere om vores medlemskab her!

Ønsker du bogen, men har du ikke mulighed for at være med i Bloggers By Heart?

Vi håber selvfølgelig, du har mulighed for at være en del af vores blogfællesskab Bloggers By Heart. Der sker virkelig meget i fællesskabet, og vi er meget stolte af de bloggere, der er tilmeldt. Det er noget, der skal opleves. Fællesskabet er forresten for WordPress.org-bloggere.

Når det er sagt, så vil vi gerne give dig mulighed for at købe vores workbook alligevel, hvis du ikke har mulighed for at melde dig ind.

Vores worksbook koster 99 kr. + 45 kr. i porto (sendt til nærmeste pakkeshop med DAO inden for Danmarks grænser), og du kan bestille den i vores shop lige her: Lyseblå workbook / Lyserød workbook

Hvad synes du om vores workbook for bloggere?

Opt In Image
Vil du have tips til blogging?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tips og inspiration til din blog samt seneste nyt fra Bloggers By Heart.

Du får blandt andet guiden "12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud".

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Læs vores privatlivspolitik her.

error: Content is protected !!