fbpx

Rejse og kultur event hos Hotel Kirstine

Kultur event for bloggere

Sidste event var hos Hotel Kirstine i Næstved

Sidste bloggerevent var i de smukke lokaler hos Hotel Kirstine i Næstved. Efterhånden har vi en del fantastiske rejsebloggere i Bloggers By Heart og derfor satte vi stort fokus på rejse- og kulturblogging her i Danmark. Eventet var et netværksevent med masser af sparring, lækker mad, en rundvisning og et oplæg fra Sarah fra Sarahinthegreen.com.

Rejseblogger i 2020

Til eventet gav jeg, Lise Sommerlund fra Bloggers By Heart et oplæg om blogtendenser i 2020. Her fortalte jeg, hvor jeg ser, at blogging som medie bevæger sig hen i fremtiden. Det var også fedt at høre alles mening og input. Vi kom blandt andet ind på, hvordan du kunne styrke dit niveau som rejseblogger i 2020 og fremadrettet. Især med hensyn til samarbejder, men også med egne produkter.

Branchen har helt forskellige typer bloggere og i dag er det vigtigere end nogensinde at kunne skille sig ud. Derfor kom der også konkrete eksempler på, hvordan nogle af de fremmødte rejsebloggere kunne skille sig og hvad de eventuelt kunne tænke på i fremtiden.

Rejsebloggeren Sarah fra Sarahinthegreen.com kom også forbi og fortalte om hendes influencer-rejse med hendes blog og Instagram. Sarah tager helt fantastiske billeder og arbejder også med drone, hvilket jo kan give nogle sindsygt smukke billeder og videoer.

Vil du gerne have fat i en blogger fra Bloggers By Heart med drone så er Maria fra Curlycamper.dk også et bud.

Efter mit og Sarahs oplæg fik bloggerne netværket og sparret med de andre bloggere og oplevet Hotel Kirstines lækre mad. Der sker altid noget særligt når vi er samlet og vi kan dele vores erfaringer direkte. Det er så inspirerende.

Tag et kig på vores rejsebloggere her:

Tryk på billederne og kig nærmere på deres blogs.

rejseblogger med krøller. Maria fra curlycamper.dk.

Smilende Helle. Rejseblogger fra rejsebloggen 5fodspor.dk

Smilende helle foran vandfald. Rejseblogger fra rejsebloggen helles-univers.dk

Smilende signe. Rejseblogger fra rejsebloggen eventyrlysten.dk

Tekla med glutenfrie knækbrød. Madblogger fra madbloggen teklaskøkken.dk

 

hotel kirstine i næstved. Dansk flag, rødt bindingsværk og gammel stil

Fotokredit: Hotel Kirstine

Hotel Kirstine er en kulturperle

Derfor skal de lige have lidt ord med på vejen. Det er nemlig et virkelig smukt hotel. De af jer, som har set hotel Kirstine i Næstved, ved at hotellet er noget helt særligt og nærmest indbegrebet af dansk kultur. Derfor følte vi også, at dette var de perfekte rammer til et bloggerevent med temaet kultur og rejse. Og så skader det selvfølgelig ikke at det er super nemt at komme til med offentligt transport.

Hotel Kirstine er en velholdt, smukt hotel og konferencecenter, der med sine unikke lokaler tilbyder sine gæster en varm og kulturel oplevelse. Hotellet er i den gamle, klassisk danske stil. Rødt bindingsværk med synlige bjælker. Hotellet byder på så mange små detaljer, at de fleste, der træder ind i deres reception fra den brostensbelagte gårdsplads lige må kigge rundt og tage hotellet ind.

Under eventet fik vi også en rundvisning af Henriette fra Hotel Kirstine og hørte lidt mere om tankerne bag moderniseringerne på hotellet. Der var ikke et øjeblik, hvis vi ikke ledte efter flere detaljer i hotellets lokaler, restaurant, bar mm. Spændende og også perfekt til en get-away som forælder. Hvilket rejseblogger-parret fra helles-univers.dk også fik udnyttet.

rejsebloggere til blogevent på hotel kirstine i næstved

Fotokredit: Louise fra Lullumut.com

Fantastiske mødelokaler

Vi havde fornøjelsen af at få et af de mere intime lokaler, som var perfekt til vores event. Mødelokalerne på hotellet er så inspirerende og fyldt med små detaljer, små kroge og virkelig interessant layout. Gamle møbler i 1800’tals stil og jagt tema prægede hotellet hele vejen igennem.

Hvis du skal arrangere møde, konference eller seminar på jobbet, og leder efter lokaler, der ikke er for sterile. Så smut fordi hotellet i Næstved. Vi vil helt sikkert have det i tankerne en anden gang og var virkelig glade for at kunne samles på hotellet.

Romantisk hotel bar med jagttema og chesterfield stole

Fotokredit: Louise fra Lullumut.com

Hotellet i hjertet af næstveds kulturoplevelser

Nogle få bloggere valgte at overnatte på hotellet og faktisk også at skrive om opholdet og turen. Her hjalp personalet bloggerne med at finde nogle rigtig fede steder i nærområdet. Dette vil vi dog lade bloggerne selv fortælle om.

Læs deres indlæg lige her og blive inspireret til dit næste ophold i Næstved.

Teklapaaeventyr.dk – Selvforkælelse hos Hotel Kirstine

Curlycamper.dk – 5 naturområder i næstved

Helles-univers.dk – Voksentur til det romantiske hotel Kirstine

Eventyrlysten.dk – Uundgåelig perle i næstved

 

Hvilket tema synes du næste event burde have? 😊

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.