fbpx

Vellykket blogevent på FOOD CLUB Aarhus

food club århus restaurant

Reklame

I samarbejde med FOOD CLUB Aarhus har vi afholdt vores første event i Jylland. Det blev et hyggeligt blogevent med lækker mad, fantastisk selskab og masser af vidensdeling som altid. Læs mere om aftenen, se stemningsbilleder og bliv klogere på Madklubbens nye lækre koncept FOOD CLUB i indlægget her.

FOOD CLUB og Bloggers By Heart

Flere af vores passionerede madbloggere synes, Madklubben har et fedt koncept og en god atmosfære. Derfor har det glædet os ekstra meget at kunne besøge Madklubbens nyeste skud på stammen, FOOD CLUB Aarhus, til vores første jyske event. Vi elsker den grundlæggende tanke bag FOOD CLUB. Det, at alle skal kunne spise ved samme bord, uanset hvilken slags mad, man foretrækker, det er noget, vi godt kan lide. Hos FOOD CLUB er grundtanken madklub med plads til alle, og det er noget, der ligger Bloggers By Heart hjerte meget nært.

Bloggers By Heart er et blogfællesskab, hvor vores mål er at løfte hinanden i fællesskabet. Styrke netværket bloggerne imellem og skabe et rum, hvor alle spørgsmål er tilladt. Indtil videre har vi fået nogle helt fantastiske bloggere ombord, hvilket vi er helt vildt stolte af.

Tak til jer.

århus food club søljen er gammelt orgel

FOOD CLUB Aarhus før åbningstid

FOOD CLUB er ejet af Madklubben, der har over 30 restauranter med varierende temaer. Måske kender du allerede deres asiatiske restaurant Hanzo på Vesterbro i København eller den amerikansk inspirerede Alabama Social ved søerne? Hvis ikke, så har du stadig noget at glæde dig til.

Vi ankom en time før åbningstid på FOOD CLUB i Aarhus. Her bød Madklubbens kommunikation og PR-manager Stephen samt FOOD CLUB Aarhus restaurantchef Mikkel os velkomne, og fortalte om FOOD CLUBs koncept. Vi blev blandt andet klogere på den meget fleksible menu, der ofte varierer samt info om, hvordan de holder buffeten frisk og anderledes.

Vi fik også en fed rundtur i FOOD CLUBs betagende lokaler, der engang har været både et teater og missionshus. Den store dekorative sølje, der næsten når loftet i salen, gemmer på et orgel indvendigt. Sjov detalje, som gør lokalet helt unikt.

århus food club gammelt teater

Humøret er højt på FOOD CLUB

Vi er ikke i tvivl om, at FOOD CLUB kan danne rammerne for en sjov og hyggelig aften med venner og familie. Noget af det første vi mødte, da vi ankom, var et sjovt spin på kendte Fight Club-citater. Restauranten er uden tvivl åben og rummelig, og et sted for alle.

food club århus fight club regler

På FOOD CLUB er der også buffet, når det kommer til drikkelse. Det er nemlig fri bar, hvilket både inkluderer hjemmelavet lemonade, hvidvin, rødvin, rosé, cola og friske drinks fra tapperiet Brus. Da vi var forbi, var aftenens drink Gin & Tonic. Vi elsker konceptet, og kan skrive under på, at der var en utrolig fed atmosfære på FOOD CLUB, da vi var på besøg.

food club fri bar

Maden på Food Club

Da klokken slog fem åbnede buffeten, og vi fik lov til at smage på maden, som bestod af mange forskellige lækre retter. Alt sammen frisk, flot anrettet og meget velsmagende.

FOOD CLUB er Madklubbens buffetrestaurant, men det er en buffet udover det sædvanlige. Der er fokus på kvalitet, gode råvarer og lækre retter. Restaurantchefen Mikkel fortalte levende om, hvordan de i køkkenet kommer på nye retter til buffeten løbende, og hvordan buffeten skifter efter sæson og udbud.

food club århus buffet

I sommers havde de for eksempel haft aftener med pil-selv-rejer og bobler på deres terrasse. Stadig til samme pris som altid. Udover buffeten og den frie bar, så serverer FOOD CLUB også fantastisk softice fra Hansen Is, så du kan lave din helt egen softice med saucer og drys. Da vi var forbi, var der også chokoladefudge og apple-crumble i dessertbuffeten. Behøver vi sige mere om, hvor lækkert det var?

food club århus dessert buffet

Endnu et stort plus er, at FOOD CLUB går meget op i bæredygtighed og konceptet nul madspild. Derfor er FOOD CLUB med i konceptet “Too good to go”, hvor du kan købe en pose mad fra 29 kroner. Resten af det overskydende mad doneres til et lokalt herberg.

FOOD CLUB er et genialt koncept, der kan benyttes af hele familien. Hos FOOD CLUB kan alle være med, da der er noget for folk med allegener, veganere, vegetarer og kødelskere. Prisen er kun 275 kroner (325 kroner fredag og lørdag) for alt, du kan spise og drikke på halvanden time, og ønsker du bordet længere, betaler du blot 50 kroner per ekstra time.

Vi kommer helt klart tilbage!

Du kan læse mere om FOOD CLUB Aarhus her!

Du kan også læse mere om eventet hos vores blogger Lullumut.com her.

Vil du også gerne med til blogevents? Så bliv en del af vores fællesskab Bloggers By Heart Premium her.

Tak til Louise fra bloggen Lullumut.com for lån af billeder.

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.