fbpx

Vigtige ændringer hos Bloggers By Heart

Den 1. marts sker der store ændriner hos Bloggers By Heart. Vi laver om i vores medlemskaber, og kommer fremadrettet kun til at have et betalt medlemskab, hvilket betyder, at Basic udgår. Hvis du er Basic-blogger hos os, kan du stadig være medlem af vores Facebookgruppe for WordPress.org-bloggere, men det er udelukkende betalende medlemmer, der vises i vores bloggerkartotek.

Hvorfor sker ændringerne?

Ændringerne skyldes, at vi ønsker at styrke fællesskabet endnu mere og hjælpe de bloggere, der aktivt ønsker sparring og vejledning og at netværke med andre. Herduover har vi det seneste år set en øget interesse for at samarbejde med vores bloggere, hvilket jo er helt fantastisk. Vi tilbyder derfor også at hjælpe vores bloggere med at samarbejde med virksomheder, og generelt er vi mere i kontakt med de bloggere, som er med i vores bloggerkartotek på hjemmesiden.

Et fællesskab for alle

Bloggers By Heart har fra begyndelsen været et fællesskab for alle, og er det stadig. For at være med skal du blot have din egen blog på WordPress.org. Vi er et fællesskab med plads til bloggere i alle størrelser og kategorier, og du er meget velkommen, hvis du har lyst til at være med 😊

Vores fællesskab er for holdspillere, og vores bloggere hjælper virkelig hinanden. Alt det, de kan. Mange nævner den her ret vilde fællesskabsfølelse, som de fleste mærker, når de kommer ind i vores fællesskab. Flere har skrevet direkte om det, da de anmeldte Bloggers By Heart.


Malin fra Malinsmad.dk

“Et alt igennem fantastisk og seriøst netværk for bloggere! Her er altid hjælp at hente, og jeg følte mig velkommen og som en del af fællesskabet fra første dag!”

 

Helle fra Helles-univers.dk
“Et fantastisk bloggernetværk for dig, som ønsker at tage din blog seriøst, og måske lige mangler de sidste færdigheder. Der er altid god sparring at hente af søde bloggerkollegaer, som alle har ønsket om at hjælpe hinanden fremfor at konkurrere. Et super behageligt miljø, nede på jorden med plads til alle.”

Se flere anmeldelser her!

Slå til inden den 1. marts

2020 bliver et superfedt år, og derfor stiger prisen også den 1. marts for nye medlemmer. Det er sådan, at hvis du tilmelder dig nu, så vil den pris, du køber dit medlemskab til, forblive med at være din fremtidige pris for medlemskabet. Det, synes vi, er mest fair. Prisen for et medlemskab er 95 kr./md. eller 950 kr./år. Den 1. marts 2020 stiger prisen til 145 kr./md. eller 1450 kr./år.

Hvis du køber et årsmedlemskab får du også vores workbook med i købet. Og det bedste er, at vi ikke har nogle binding. Hvis medlemskabet ikke er for dig, kan du melde dig ud igen. No hard feelings, men så giver du i det mindste dig selv en chance for at finde ud af det, imens prisen er, hvor den er nu.

Ja tak, lad mig prøve medlemskabet og få den fede workbook!

Hvis du også leder efter et fællesskab, hvor du ikke skal være alene, så er det her fælleskabet, du har ledt efter.

Vi siger det tit, men vi er virkelig stolte af den type bloggere, vi har i vores fællesskab. Især deres fantastiske attitude, og at alle behandler hinanden med respekt, er noget, vi virkelig værdsætter, og det giver os energi til at fortsætte, så vi kan blive det bedst mulige fællesskab for WordPress.org-bloggere i Danmark.

Lyder det som noget for dig? Tilmeld dig og få adgang til alle fordelene i dag!

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.