fbpx

World Vegan Month – Vegansk madserie hos Bloggers By Heart

Vegansk serie bloggers by heart bloggere november

World Vegan Month

November er “World Vegan Month”, og i den forbindelse har nogle af vores dygtige bloggere her hos Bloggers By Heart lagt sig i selen for at inspirere dig til den veganske livsstil. Det er ikke alle deltagere, der er veganere, men mange har alligevel gerne ville bidrage med en lækker opskrift, og vi synes, det er fedt med den opbakning, serien har fået.

Vegansk madserie på Bloggers By Heart

Vi er så glade for at kunne præsentere serien for dig, og vi er kommet vidt omkring i maduniverset i denne måned. Når du har været igennem serien, har du inspiration til både sund, vegansk frokost, middage, dessert, mad til børn og varme drikke. Det har været både lækkert og åbnet vores øjne mere for, hvor lækker den veganske kost kan være.

Bloggers By Heart har samarbejdet med forlaget Muusmann omkring giveaways i forbindelse med “World Vegan Month”.

Læs mere om bloggerne i vores veganske madserie, og se deres bidrag her:

Vegansk mad serie bloggers by heart

Line Mailis

Først besøgte vi veganeren Line Mailis, som har blogget om veganisme i mange år. Hun deler alt omkring den veganske livsstil med os på sin blog. I madserien har hun delt sin opskrift på Chai Latté, som også er aktuel i den kolde tid, vi går i møde.

Vind “Den plantebaserede kost” på Linemailis.dk/giveawayKonkurrencen slutter den 30. november.

Derudover har hun også beriget vores “World Vegan Month” med en takeover på @Bloggersbyheart, så fedt!

Find også Lines Instagram her: @Mailis_Mai

Maria Silje

Så besøgte vi vores stærke madblogger Maria Silje, som imponerer de fleste med sine lækre og stilfulde opskrifter. Maria har et fast samarbejde med “Årstiderne” og i serien her, har hun bidraget med noget så lækkert som falafelvafler med tabouleh salat! Så hvis du har problemer med at få børnene til at spise grøntsager, så er retten her et forsøg værd.

Vind “Vegansk til højtider og fest” hos Mariasilje.dk. Konkurrencen kører på hendes facebookside, og slutter den 30. november.

Find også Maria Siljes Instagram her: @Mariesilje

Monia Magdalena

Monia Magdalena er nærmest dronning over simple, sunde retter, der samtidig sparer dig tid. Hun bidrog med en vegansk opskrift på fyldte squash, som mange af os andre har planer om at prøve af, især fordi de bare er så fine på middagsbordet!

Vind “Vegansk for alle” og læs mere hos Moniamagdalena.com/giveaway. Hendes giveaway kører indtil den 30. november.

Find også hendes Instagram her: @Moniamagdalena

Teklas køkken

Tekla fra Teklas Køkken har fokus på glutenfri mad, som mange veganere faktisk efterspørger. Hun laver mange inspirerende retter med inspiration fra hendes mange rejser.  Denne gang deler hun en opskrift på sydamerikansk Picadillo med bønner. Hun har haft fokus på proteinindholdet, og har derfor lavet en helt særlig vegansk udgave.

Vind “Det plantebaserede basiskøkken” på Teklaskoekken.dk/giveaway. Hendes giveaway slutter den 30. november.

Se også hendes Instagram her: @Teklaskoekken.dk

Lise Sommerlund

Turen gik også forbi Bloggers By Hearts ene halvdel, lisesommerlund.dk. Lise tror på den plantebaserede kost som vejen frem, og hun har fokuseret på madpakke-problematikken i sit indlæg. Hun leverer en opskrift på det veganske svar på leverpostej. Nemlig en lækker, glutenfri svampespread 😉

Vind “Vegansk for børn” hos Lisesommerlund.dk, konkurrencen kører på hendes facebookside, og slutter den 30. november.

Se også hendes Instagram her: @Lisesommerlund

Hverdagsro

Tina fra hverdagsro.dk er kendt for sin traditionelle mormor-mad med et twist, men alligevel udfordrede hun sig selv til denne madserie. Hun har lavet vegansk fudge, som en perfekt afrunding på vores veganske opskrifter. Sød og perfekt til kaffen!

Find også Tina på Instagram her: @Hverdagsro.dk

Berlinblog

Ulrik fra Berlinblog.dk havde også et virkelig inspirerende indlæg til vores serie, og foreslår selvfølgelig en oplagt tur til Berlin. I Berlin afholdes hvert år Vegansk livsstilsmesse, og du kan stadig nå det! Ulrik fortæller i sit indlæg, hvad du kan se. God tur!

Find mere inspiration til din rejse til Berlin hos Berlinblog.dk

Se Berlinblogs instagram her: @Berlinblog

World vegan month vegansk bloggers by heart

Det var alt fra vores veganske madserie 2018

Tak til alle, der har været med til at gøre serien så fed! Teamet bag Bloggers By Heart er så stolte af at have jer med her hos os 🙂

Vi regner med at gentage successen til næste år, så stay tuned. I fremtiden kommer vi også til at køre mange andre serier, så hvis du også ønsker at få din blog med, så kontakt os for at få din blog tilmeldt til Bloggers By Heart 🙂

Bloggers By Heart Blogger

Læs mere om os, og tilmeld din blog her.

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.