Blogevent i aarhus madblogger

Vi elsker events her hos Bloggers By Heart. Især når vi selv er værter! Til vores events er der altid fantastiske muligheder for at netværke med os og de andre bloggere i fællesskabet. Den bedste del er, at vi får snakket med jer alle sammen.

Næste event bliver hos FOOD CLUB Aarhus

Vores næste blogevent bliver hos FOOD CLUB Aarhus, hvilket er en fed mulighed for dig som blogger og især for madbloggere. FOOD CLUB er det nyeste skud på stammen hos Madklubben, og du vil både få mulighed for at møde deres PR-manager og smage på maden.

Det er vigtigt for os, at vores bloggere føler sig hørt. Flere af bloggerne hos Bloggers By Heart har udtrykt, at de synes, Madklubben har et spændende koncept. Derfor er vi stolte over, at næste event bliver hos nyåbnede FOOD CLUB Aarhus den 25. juni. Vi elsker, når vi kan skabe brugbare kontakter for vores bloggere, og til eventet bliver der en god mulighed for det.

Vi har valgt at give dig muligheden for at komme til event og samtidig få et indblik i, hvad vi tilbyder i Bloggers By Heart Premium. For at komme med til eventet, skal du tilmelde dig Bloggers By Heart Premium. Det koster 95 kr./md.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte medlemskabet efter eventet, så opsiger du bare dit medlemskab igen ved at sende os en mail. Ellers fortsætter dit Premium medlemskab helt automatisk. Det hele er heldigvis meget simpelt.

Du kan melde dig til Bloggers By Heart Premium her.

Oplev Madklubbens koncept og skab værdifulde kontakter

Alle deltagere får mulighed for at smage og opleve Madklubbens legendariske tag selv bords-arrangement samt møde Madklubbens kommunikation og PR-manager, Stephen Kastberg Haar. Til eventet vil Stephen vise rundt og holde et oplæg om konceptet bag Madklubben og FOOD CLUB Aarhus.

Blogtendenser i 2019

Vi hos Bloggers By Heart giver også et oplæg om blogtendenser i 2019. Her vil vi fortælle, hvor vi ser, at blogging som medie bevæger sig hen i fremtiden. Herefter vil der også være mulighed for at stille spørgsmål direkte til os.

Efter vores oplæg bliver der rig mulighed for at netværke og sparre med dine medbloggere samt høre om og tage billeder af den lækre mad. Som altid bliver det et event, der bliver værd at komme med til, og vi glæder os helt vildt!

Det er det perfekte tidspunkt at prøve Bloggers By Heart Premium

Den 1. februar i år udvidede vi hos Bloggers By Heart med et Premium medlemskab for de bloggere, der vil udvikle deres blogs endnu mere, have mere direkte sparring og tjene penge på deres blogs. Som Premium medlem får du de redskaber, du skal bruge for at udvikle din blog.

Læs mere om Premium.

Hvis du endnu ikke er medlem af Premium, har du nu en fed mulighed for at prøve konceptet af.

Medlemskabet koster 95 kr./md. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, og hvis du tilmelder dig senest den 17. juni, kan du nå at komme med til det superfede event hos FOOD CLUB Aarhus den 25. juni.

Måske kender du andre bloggere, der også er interesserede i at være med? Så tilmeld dig som affiliate hos os, og tjen syv procent i kommision pr. salg, du skaber. Bloggers By Heart er et blogfællesskab, hvor selvstændigheden og udviklingen af bloggerne er i højsædet. Du kan melde dig til Premium her.

Hvis du deltager til eventet, og skriver om det på din blog, sørger vi også for at fremhæve det direkte her på vores hjemmeside.

Vi håber, du kan komme, så vi kan møde dig, og du kan netværke med de andre dygtige bloggere hos Bloggers By Heart. Vi ser frem til en rigtig hyggelig aften i dit selskab.

Ps. Vi laver kørepuljer, når vi ved, hvem og hvor mange, der kommer.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen Lise & Katrine

Bloggers By Heart