fbpx

Næste event bliver hos FOOD CLUB Aarhus

blogevent hos food club aarhus

Vi elsker events her hos Bloggers By Heart. Især når vi selv er værter! Til vores events er der altid fantastiske muligheder for at netværke med os og de andre bloggere i fællesskabet. Den bedste del er, at vi får snakket med jer alle sammen.

Næste event bliver hos FOOD CLUB Aarhus

Vores næste blogevent bliver hos FOOD CLUB Aarhus, hvilket er en fed mulighed for dig som blogger og især for madbloggere. FOOD CLUB er det nyeste skud på stammen hos Madklubben, og du vil både få mulighed for at møde deres PR-manager og smage på maden. Og så kan du blive klogere på de nyeste blogtendenser! Eventet finder sted den 24. september fra kl. 16-19 hos FOOD CLUB Aarhus.

For at komme med skal du være Premium-medlem hos Bloggers By Heart. Så nu er det altså en god mulighed for at prøve Bloggers By Heart Premium og komme med til event, hvor du kan mødes med de andre Premium bloggere. Bloggers By Heart Premium koster 95 kr. for en måned, og der er ingen binding.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte medlemskabet efter eventet, så opsiger du bare dit medlemskab igen ved at sende os en mail. Ellers fortsætter dit Premium medlemskab helt automatisk. Det hele er heldigvis meget simpelt.

Du kan tilmelde dig Bloggers By Heart Premium her.

Oplev Madklubbens koncept og skab værdifulde kontakter

Alle deltagere får mulighed for at smage og opleve Madklubbens legendariske tag selv bords-arrangement samt møde Madklubbens kommunikation og PR-manager, Stephen Kastberg Haar. Til eventet vil Stephen vise rundt og holde et oplæg om konceptet bag Madklubben og FOOD CLUB Aarhus.

Blogtendenser i 2019

Vi hos Bloggers By Heart giver også et oplæg om blogtendenser i 2019. Her vil vi fortælle, hvor vi ser, at blogging som medie bevæger sig hen i fremtiden. Herefter vil der også være mulighed for at stille spørgsmål direkte til os.

Efter vores oplæg bliver der rig mulighed for at netværke og sparre med dine medbloggere samt høre om og tage billeder af den lækre mad. Som altid bliver det et event, der bliver værd at komme med til, og vi glæder os helt vildt!

Det er det perfekte tidspunkt at prøve Bloggers By Heart Premium

Den 1. februar i år udvidede vi hos Bloggers By Heart med et Premium medlemskab for de bloggere, der vil udvikle deres blogs endnu mere, have mere direkte sparring og tjene penge på deres blogs. Som Premium medlem får du de redskaber, du skal bruge for at udvikle din blog.

Læs mere om Premium.

Hvis du endnu ikke er medlem af Premium, har du nu en fed mulighed for at prøve konceptet af.

Medlemskabet koster 95 kr./md. eller 950 kr. for et år. Hvis du tilmelder dig nu, kan du nå at komme med til et hyggeligt event hos FOOD CLUB Aarhus.

Måske kender du andre bloggere, der også er interesserede i at være med? Så tilmeld dig som affiliate hos os, og tjen syv procent i kommision pr. salg, du skaber. Bloggers By Heart er et blogfællesskab, hvor selvstændigheden og udviklingen af bloggerne er i højsædet. Du kan melde dig til Premium her.

Hvis du deltager til eventet, og skriver om det på din blog, sørger vi også for at fremhæve det direkte her på vores hjemmeside.

Vi håber, du kan komme, så vi kan møde dig, og du kan netværke med de andre dygtige bloggere hos Bloggers By Heart. Vi ser frem til en rigtig hyggelig aften i dit selskab.

Ps. Vi laver kørepuljer, når vi ved, hvem og hvor mange, der kommer.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen Lise & Katrine

Bloggers By Heart

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.