fbpx

Sådan er det at være Premium blogger hos Bloggers By Heart

REKLAME: Indlægget er skrevet af Louise (lullumut.com) / Ambassadør for Bloggers By Heart

Jeg bliver ofte spurgt om, hvorfor jeg er Premium blogger hos Bloggers By Heart (reklamelink), og hvad jeg får ud af at være det. Først og fremmest er jeg Premium blogger, fordi jeg er blevet udvalgt som ambassadør. Det er det enkle svar på det spørgsmål. Med mit ambassadørskab har jeg fået lov til at snuse til Bloggers By Heart Premium de sidste par måneder, og her kan du læse om de mange fordele fra mit synspunkt. Jeg er glad for at være Premium medlem, og jeg synes klart Premium bloggerne får meget værdi for 95 kroner om måneden.

Kvinderne bag Bloggers By Heart

Som det første vil jeg nævne kvinderne bag Bloggers By Heart, Katrine og Lise. Begge er utrolig rare og opmærksomme. Da der kun sidder de to kvinder på den anden side af Bloggers By Heart, er kommunikationsvejen kort. Jeg kan kontakte dem pr. mail, via Facebook og via Instagram. Alle steder svarer de kort, præcist og professionelt på blogrelaterede spørgsmål.

De fælles arbejdsdage

En af de helt åbenlyse fordele ved at være Bloggers By Heart Premium medlem er klart vores fælles arbejdsdage. Minimum en gang om måneden mødes de bloggere, der kan og har lyst til en fælles arbejdsdag. De sidste par gange har vi mødtes på NOHO i Kødbyen i København.

Udover de fysiske møder, er der de andre onsdage Facebook Live i vores Facebook gruppe, hvor der hver gang bliver taget et specifikt emne op, som vi gennemgår. Emnet er kendt på forhånd, og der er mulighed for at kommentere på det og stille spørgsmål i dagene op til i Premium Facebookgruppen. Vi har blandt andet berørt emnerne:

 • Fokus på dig. Her fortæller vi om vores udfordringer netop nu, og får feedback.
 • GDPR og sikkerhed.
 • Målgruppe og persona.
 • Nyhedsbreve.
 • Online branding. Både generelt, på Facebook og på Instagram.
 • Plugins.

Uanset om du kan deltage eller ej på den givne arbejdsdag, modtager du et nyhedsbrev med highlights, tips og tricks fra dagen og videoen fra Facebook Live gemmes også i Facebookgruppen, så du kan se den, når det passer dig.

Det er klart, der er forskel på bloggerne i netværket, så ikke alle emner er lige relevante for alle. Så du kan bare deltage på de dage, hvor du føler, det er relevant for dig. F.eks. benytter jeg mig ikke selv af nyhedsbreve, og har heller ikke planer om det. Alligevel føler jeg altid, jeg kommer hjem med en masse i bagagen. Der er altid noget at snakke om, også når vi har været rundt om dagens emne. Jeg har fået minglet, mødt mange nye bloggere og sparret godt og grundigt. De fælles arbejdsdage giver mig så meget energi og gåpåmod. Du kan altså sagtens deltage, selvom emnet ikke har relevans for dig.

Eksklusiv Facebookgruppe kun for Premium medlemmer

Jeg er vild med at kunne sparre med andre ligesindede. Andre bloggere, der sidder med præcis de samme tanker og spørgsmål. Bloggers By Heart har to lukkede Facebookgrupper for bloggerne. En for os alle og en for Premium medlemmerne. I den store gruppe er der pt. 81 medlemmer, mens der i Premium gruppen er 24 medlemmer. Tidligere brugte jeg meget den store gruppe, men efter jeg blev Premium medlem, bruger jeg næsten kun Premium Facebookgruppen. Det er her, hvor os der er seriøse med vores blogs holder til. Jeg kan stille et spørgsmål og få hurtig, konstruktiv kritik og svar. Mine spørgsmål drukner ikke i andre spørgsmål, og jeg får som regel et brugbart svar retur. Flere af Premium bloggerne er selvstændige erhvervsdrivende og sindssygt dygtige. Det er bare en meget mere eksklusiv gruppe på så mange måder. Det er også denne gruppe, hvor Katrine og Lise fra Bloggers By Heart lægger deres fokus på at svare bloggerne.

Invitationer til events

Bloggers By Heart bestræber sig på at invitere til events et par gange om året. Som Premium medlem er disse events med i prisen, mens der kræves betaling for deltagelse af ikke-Premium medlemmer. Premium startede op den 1. februar i år, og det første event afholdes til september på Madklubbens Food Club i Aarhus, hvor vi skal smage på deres spændende buffet og mingle med hinanden. Jeg ved allerede, der kommer et par bloggere, jeg endnu ikke har hilst på. Herudover vil der være et oplæg om de nyeste tendenser inden for blogging. Jeg glæder mig meget til alle tre dele. Som ene høne i kurven på min blog, er det altså skønt at komme lidt ud af hulen og se, smage og høre om noget andet.

Du kan også deltage ved eventet, hvis du er WordPress.org blogger og tilmelder dig som Bloggers By Heart Premium. Er Premium ikke noget for dig, kan du afmelde dig igen. Læs mere her (reklamelink)

Sidste efterår deltog jeg i dette event på Schæffergården med Bloggers By Heart, og tidligere har vi også været ude at spise på Ristorante San Giorgio. Det var to rigtig gode oplevelser.

Rabataftaler

Som Premium medlem har Bloggers By Heart sørget for gode rabataftaler til mig og de andre bloggere. Og der kommer nye til løbende. Pt. kan jeg få rabat på bl.a.

 • Bogføringssystemet Dinero.
 • Tryksager som f.eks. visitkort hos Toptryk.
 • Blogtemaer hos Pipdig.
 • Billeder hos Rasmus Boldt, Jogo og Kreatif.
 • Hjælp til min blog og rabat på kurser.

Det er alt sammen ting, der er relevante for mig som blogger, men det kan være, der på sigt bliver udvidet med rabatter hos f.eks. restauranter. Det vil tiden vise. Jeg er optimistisk. Pt. ligger rabataftalerne på mellem 10 procent og helt op til 50 procent.

Mulighed for agent

Som blogger er det vigtigt at sige nej tak til gratis arbejde og ja tak til betaling for arbejde. En ting jeg selv har været virkelig dårlig til gennem mine mange år som blogger. Det er ikke altid nemt at synliggøre, hvor meget tid der bliver lagt i et blogindlæg; research, billeder, billedredigering, tekstforfatning, redigering, deling på sociale medier, besvarelse af kommentarer, opfølgning mv. Foruden der skal betales skat.

Via Bloggers By Heart Premium har jeg fået adgang til en agent, som varetager samarbejder for mig. Jeg henviser blot til en kontaktperson samt mailadresse hos Bloggers By Heart, og så tager Bloggers By Heart dialogen med virksomheden. Jeg kan koncentrere mig om at skabe godt indhold og samtidig få betaling for det. Bloggers By Heart tager naturligvis et lille gebyr for denne service, hvilket jeg synes er helt fair.

Alt det andet

Fælles arbejdsdage, nyhedsbreve, en eksklusiv Facebookgruppe, events, rabataftaler samt mulighed for en agent er selvfølgelig kun et lille udpluk af de mange fordele ved at blive Premium medlem hos Bloggers By Heart. Det er blot de ting, jeg sætter stor pris på, og ønsker at sætte fokus på, når jeg bliver spurgt om, hvad Premium kan. Vi Premium bloggere bliver også promoveret via Facebook og Instagram, og der ligger link til alle bloggere på Bloggers By Hearts hjemmeside her. Vi har mulighed for at lave takeover på Bloggers By Hearts Instagram Story samt for at gæsteblogge på Bloggers By Hearts hjemmeside. Et par gange om året er der nogle serier, som vi Premium bloggere har mulighed for at deltage i. Se f.eks. denne veganske madserie, som jeg dog ikke selv deltog i.

Sådan bliver du medlem af Bloggers By Heart Premium

Hvis du også vil være medlem af Bloggers By Heart Premium, kan du oprette dig her (reklamelink). Du kan enten tilmelde dig for 95 kr./md. eller for 950 kr. for et år. Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål 🙂

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.