fbpx

Om bogen “VILJE slår talent” af Josefine Valentin

vilje slår talent af josefine valentin

“VILJE slår talent” er modtaget til anmeldelse af Muusmann Forlag.

Indlægget er en del af Bloggers By Hearts Readathon, hvor der hver dag i maj bliver anbefalet en bog til sommerens læsning. I går kunne du læse om bogen “En barndom uden at være barn” hos Malene-nynne.dk.

Vi har valgt at læse bogen “VILJE slår talent”, der er skrevet af blogger, influencer, foredragsholder og skodesigner Josefine Valentin.

Læs også: Readathon for bloggere

Få det liv du drømmer om

Hvordan bliver man influent? Hvordan opnår man sine egne personlige drømme, og får personlig succes? I bogen “VILJE slår talent” kommer du med på Josefine Valentins rejse. Josefine fortæller personligt og ærligt om sit liv, og deler sin vej til der, hvor hun er i dag – mor, gift og en succesfuld influencer.

Josefine fortæller om, hvordan hun startede en blog og en Instagramprofil uden nogle erfaring, og så deler hun tips og tanker om personlig udvikling. Du får indblik i, hvad hun gør, og hvad der virker for hende. Et tema, der går igen i bogen er for eksempel selvkærlighed, og hvor vigtigt det er at lære at lytte til sig selv.

“For to år siden traf jeg en beslutning, der ændrede mit liv. Jeg var blevet en dårlig udgave af mig selv, der konstant blev påvirket af mine omgivelser,” fortæller Josefine i bogen, og kommer med sit bud på, hvordan du vender dit underskud til overskud, og får det liv, du drømmer om.

Man kan, hvad man vil

Bogen kunne også have heddet, hvor der er vilje, er der vej, for det er den grundlæggene filosofi i bogen. At man ikke skal lade sig definere af andre, men selv tage ansvar over sit liv, og gå den vej, man selv drømmer om.

“VILJE slår talent” er for dig, der gerne vil med ind bag facaden på en af Danmarks kendte influenter og samtidig få sat dine egne tanker i gang om dit liv. Er du der i livet, hvor du gerne vil være? Josefine deler ud af sine erfaringer, og giver dig øvelser, og ting at tænke over, når det kommer til din egen personlige udvikling.

Et stort plus ved fortællingen er, at man mærker, at Josefine er en helt normal kvinde som os. Hun slår også fast i bogen, at hvis hun kan, så kan du også, det drejer sig blot om det rette mindset. Er du klar til at rykke dig?

Bogen kan købes hos gucca.dk her!

I morgen kan du læse om bøgerne “Ind i den hvide nat” og “Det hele handler ikke om dig” hos Livsmoden.dk.

error: Content is protected !!

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen 12 ting, der får din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du kan teste din blog og nemt følge din fremgang.

Test din blog i dag

👉 Fang e-bogen og se læs om de 12 ting, der kan få din blog til at se uprofessionel ud.

👉 Få samtidig tjeklisten, så du nemt kan teste din blog og følge din fremgang.